Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy házasságban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házasságban mennyire számít a korkülömbség?

Figyelt kérdés
Én 26 a feleségem 39. Amúgy nagyon jól megvagyunk , még komoly vitáínk sem voltak. Szerintetek?
2011. dec. 15. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Bizonyos kor után nem számít a korkülönbség. Mások vagyunk, van aki idősebbekkel, van aki fiatalabbakkal tud jó kapcsolatot ápolni. Ha megvan az összhang akkor ez már csak a ti dolgotok.
2011. dec. 15. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Laza. :D Én is akarok úgy kinézni 39 évesen, hogy egy 26 éves pasi elvegyen feleségül. :D A barátom 25 éves!!! Majdnem egykorúak vagytok. Durva. Respect a nőnek. :D

20L

2011. dec. 15. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem akarom dícsérni a feleségem ,de valóban nagyon jól néz ki , korához képest. Senki nem mondaná rá , hogy 40 körüli nő. Azért meg kell hagyni a bőre már nem olyan feszes mint egy 20 évesnek , de ez legyen a legnagyobb probléma.

Én szeretem , ő is szeret , ez a lényeg !

2011. dec. 15. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:

én 25 vagyok, a férjem 22. minket nem zavar a korkülönbség. nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást.

ha megvan az összhang, jó a kapcsolat akkor kit érdekel a kor?:)

2011. dec. 15. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
A külöNbség számít.
2011. dec. 15. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Faszomnak sem kéne egy 39 éves "vén" k.rva. Az ilyenek korábban senkinek sem kellettek, aztán most már bárkire ráakaszkodnak. Ráadásul kitalálják, hogy nekik már nem kell gyerek.
2011. dec. 15. 17:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak elírás. Tudom , hogyan kell írni.
2011. dec. 15. 17:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Lehet , hogy már nem fiatal , de ahhoz képest, mint már említettem nem úgy néz ki, de ami fontosabb , hogy szeretjük egymást és boldog házasságban élünk.
2011. dec. 15. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
10-15 év múlva kezdődnek majd a problémák.
2011. dec. 16. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!