Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságban mennyire számít a korkülömbség?
Figyelt kérdés
Én 26 a feleségem 39. Amúgy nagyon jól megvagyunk , még komoly vitáínk sem voltak. Szerintetek?2011. dec. 15. 16:33
1/9 anonim válasza:
Bizonyos kor után nem számít a korkülönbség. Mások vagyunk, van aki idősebbekkel, van aki fiatalabbakkal tud jó kapcsolatot ápolni. Ha megvan az összhang akkor ez már csak a ti dolgotok.
2/9 anonim válasza:
Laza. :D Én is akarok úgy kinézni 39 évesen, hogy egy 26 éves pasi elvegyen feleségül. :D A barátom 25 éves!!! Majdnem egykorúak vagytok. Durva. Respect a nőnek. :D
20L
3/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom dícsérni a feleségem ,de valóban nagyon jól néz ki , korához képest. Senki nem mondaná rá , hogy 40 körüli nő. Azért meg kell hagyni a bőre már nem olyan feszes mint egy 20 évesnek , de ez legyen a legnagyobb probléma.
Én szeretem , ő is szeret , ez a lényeg !
2011. dec. 15. 17:11
4/9 anonim válasza:
én 25 vagyok, a férjem 22. minket nem zavar a korkülönbség. nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást.
ha megvan az összhang, jó a kapcsolat akkor kit érdekel a kor?:)
6/9 anonim válasza:
Faszomnak sem kéne egy 39 éves "vén" k.rva. Az ilyenek korábban senkinek sem kellettek, aztán most már bárkire ráakaszkodnak. Ráadásul kitalálják, hogy nekik már nem kell gyerek.
7/9 A kérdező kommentje:
Csak elírás. Tudom , hogyan kell írni.
2011. dec. 15. 17:34
8/9 A kérdező kommentje:
Lehet , hogy már nem fiatal , de ahhoz képest, mint már említettem nem úgy néz ki, de ami fontosabb , hogy szeretjük egymást és boldog házasságban élünk.
2011. dec. 15. 20:06
9/9 anonim válasza:
10-15 év múlva kezdődnek majd a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!