Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi tetszett meg külsőre a párotokban?
Az én párom kb 190 cm kb 60 kg zöldeskék szeme van és már őszül.
Szerintetek ez normális testalkat?
Hmmm... A feszes, formas feneke, a kockas hasa, a göndör fürtjei (rocker volt, a stilussal járt a hosszu haj :)
24 L
A magassága, a gyönyörű barna szeme, a mosolya:)
A férem 190 centi, 95 kiló (kellően izmos, de nem kigyúrt, és van egy pici pocija amit imádok:)
Rövid (2cm) hosszú sötétbarna haja van, barna szeme. borostát hord mert én azt szeretem.
Egyébként abszolút ő az ideálom külsőleg, és belsőleg is.
Én Természetes szőke, hátközépig érő enyhén hullámos hajú vagyok, világoskék szemmel
175 centi magas, erősebb testalkattal. Amolyan nagy mellű, vékonyabb derekú széles csípőjű típus. De a férjem imádja:)
Hát, a párod elég sovány szerintem...ilyen magassághoz.
27/N
az én párom 193 cm és 68 kg volt, mikor találkoztunk, mégsem volt sovány. Azóta felment 85-88-ra, ingadozik, most fogyott, mert beteg volt, de így is 80 felett van még. Az egész családja ilyen, az anyja is van vagy 45 kg, az egyik huga 2 gyerek után hízott 10 kg-t, akkor volt 53 kg. Alkati kérdés.
Hogy a kérdésre is válaszoljak! Nekem először semmi :D magas, vékony, szakállas. Egyiket sem szeretem, aztán ahogy megismertem, egyre jobban tetszett a haja, a szeme, a szája, az alkata, a magassága, az egyenes testtartása, a csuklópántja, a járása, egyszerűen minden. A mai napig imádom, és tetszik nagyon. :) nyilván már nincs akkora lángolás, mint 6,5 évvel ezelőtt, de ugyanúgy szeretem, és büszke vagyok rá, hogy ő a férjem!
Így elsőre nekem is túl vékonynak tűnik a pasi, de attól még lehet egészséges. Az más kérdés, hogy nekem nem jönne be, mert nekem az átlagostól a mackósig tetszenek a férfiak.
Nekem az én páromban ami először megfogott, az a tekintete- Egy szép / érdekes szempárnak nem tudok ellenállni, az övé meg szép melegbarna és fedett a szemhéja, amit én tök különlegesnek találtam... ja és értelmes volt a tekintete (mint kiderült, az egész férfi is az :P). Ami még tetszett, az az, hogy alkalomra fel tudott öltözni normálisan (ing, elegáns bőrcipő) és a haja sem volt ilyen művien beállított (ellenben beletúrásra kiválóan alkalmas :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!