Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek mi tetszett meg külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi tetszett meg külsőre a párotokban?

Figyelt kérdés

Az én párom kb 190 cm kb 60 kg zöldeskék szeme van és már őszül.

Szerintetek ez normális testalkat?

2014. jan. 19. 20:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hmmm... A feszes, formas feneke, a kockas hasa, a göndör fürtjei (rocker volt, a stilussal járt a hosszu haj :)

24 L

2014. jan. 19. 23:09
 22/30 anonim ***** válasza:
51%
Semmi! Egy vékony, szemuveges, pattanásos fiu volt, aki szlovak letere magyarul akart beszelni, de nem nagyon tudott. De mar 5 eve jarunk es bizony rendesen kikupaltam! Szivdogleszto lett!
2014. jan. 19. 23:15
 23/30 QueenRavenna ***** válasza:
60%
A 22-es sztori a legromantikusabb.
2014. jan. 19. 23:37
 24/30 anonim ***** válasza:

A magassága, a gyönyörű barna szeme, a mosolya:)

A férem 190 centi, 95 kiló (kellően izmos, de nem kigyúrt, és van egy pici pocija amit imádok:)

Rövid (2cm) hosszú sötétbarna haja van, barna szeme. borostát hord mert én azt szeretem.

Egyébként abszolút ő az ideálom külsőleg, és belsőleg is.

Én Természetes szőke, hátközépig érő enyhén hullámos hajú vagyok, világoskék szemmel

175 centi magas, erősebb testalkattal. Amolyan nagy mellű, vékonyabb derekú széles csípőjű típus. De a férjem imádja:)

Hát, a párod elég sovány szerintem...ilyen magassághoz.

27/N

2014. jan. 20. 10:32
 25/30 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, ha megkérdezed itt az embereket, hogy szerintünk normális e a testalkata, akkor miért kell felháborodni, ha azt mondják többen is hogy túl sovány?
2014. jan. 20. 10:40
 26/30 anonim ***** válasza:

az én párom 193 cm és 68 kg volt, mikor találkoztunk, mégsem volt sovány. Azóta felment 85-88-ra, ingadozik, most fogyott, mert beteg volt, de így is 80 felett van még. Az egész családja ilyen, az anyja is van vagy 45 kg, az egyik huga 2 gyerek után hízott 10 kg-t, akkor volt 53 kg. Alkati kérdés.

Hogy a kérdésre is válaszoljak! Nekem először semmi :D magas, vékony, szakállas. Egyiket sem szeretem, aztán ahogy megismertem, egyre jobban tetszett a haja, a szeme, a szája, az alkata, a magassága, az egyenes testtartása, a csuklópántja, a járása, egyszerűen minden. A mai napig imádom, és tetszik nagyon. :) nyilván már nincs akkora lángolás, mint 6,5 évvel ezelőtt, de ugyanúgy szeretem, és büszke vagyok rá, hogy ő a férjem!

2014. jan. 20. 15:32
 27/30 anonim ***** válasza:
Ja, és az enyém is őszül, de nem zavar, van, aki előbb, van, aki később, engem nem zavar. Jól is áll neki! :)
2014. jan. 20. 15:33
 28/30 anonim ***** válasza:

Így elsőre nekem is túl vékonynak tűnik a pasi, de attól még lehet egészséges. Az más kérdés, hogy nekem nem jönne be, mert nekem az átlagostól a mackósig tetszenek a férfiak.

Nekem az én páromban ami először megfogott, az a tekintete- Egy szép / érdekes szempárnak nem tudok ellenállni, az övé meg szép melegbarna és fedett a szemhéja, amit én tök különlegesnek találtam... ja és értelmes volt a tekintete (mint kiderült, az egész férfi is az :P). Ami még tetszett, az az, hogy alkalomra fel tudott öltözni normálisan (ing, elegáns bőrcipő) és a haja sem volt ilyen művien beállított (ellenben beletúrásra kiválóan alkalmas :D).

2014. jan. 20. 17:11
 29/30 anonim ***** válasza:
24 vagyok. azt kihagytam hogy pl sose jöttem volna olyannal össze aki zselézi , festi a haját, mert az a halálom. Számomra az nem férfias aki ilyesmit csinál.
2014. jan. 20. 17:22
 30/30 anonim ***** válasza:
a 190cm-hez 60kg...szerintem erre az orvosok is azt mondanák,hogy alultáplált..és ez egyáltalán nem normális testalkat egy férfinál. :) hogy a kérdésedre válaszoljak.oké hogy valakinek a vékony pasik tetszenek..de azért tudjunk betegesen vékony,alultáplált és a vékony között különbséget tenni.
2014. jan. 21. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!