Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi tetszett meg külsőre a párotokban?
Az én párom kb 190 cm kb 60 kg zöldeskék szeme van és már őszül.
Szerintetek ez normális testalkat?
Szerintem is iszonyat sovány, a normális testsúlya kb (+,-) 90kg kellene legyen.
Egyébként amikor még csak szemezgettünk az fogott meg, hogy nem görbe...olyan szintű határozottságot láttam benne emiatt, amitől elaléltem :) nekem nagyon fontos, hogy egy férfi határozott legyen és ne nyámnyila.
Utána pedig az ajka, meg a keze, és egyáltalán, hogy férfias :)
engem többek közt az fogott meg a páromban hogy nem úgy néz ki mint aki most jött haza a hadifogságból.
magas, tekintélyes testalkatú, nem sokan mernek belekötni, biztonságban érzem magam mellette akárhol vagyunk.
Kérdező ne haragudj te igaza van a többieknek, 60 kiló az nekem ideális, nő létemre a 170-es magasságomhoz.
Amúgy először az edző teremben találkoztam a férjemmel, az az igazi férfiasság ami áradt belőle hihetetlen volt, a markáns arca és sötét szeme végképp megnyert.
Szerintem a kérdező és a 2. válaszoló ugyanaz.
Egyébként 60 kg-val 190 cm-vel valaki nem vékony, nem sovány, hanem kifejezetten beteges.
175 cm vagyok, 60 kg, nő és vékony, sokak szerint túl vékony.
Engem úgy az egész külsője megfogott, de ha ki kell emelni valamit, akkor a mosolya lenne az.
60 kiló a 190 centire elég kevés, mondhatni már kórosan sovány. Én vagyok ennyi kiló 173 centihez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!