Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi tetszett meg külsőre a párotokban?
Az én párom kb 190 cm kb 60 kg zöldeskék szeme van és már őszül.
Szerintetek ez normális testalkat?
Szerintem is sovány...pedig én a nyúlánk férfiakat kedvelem:)
A szeme, és a testalkata...(nyúlánk izmos, keskeny csípő, és egeszséges az izomzata, nem "felfújt gyúrós")
De amúgy nem a külseje fogott meg igazán:)
Az én férjem 192 cm és most 81 kg, legalább egy tízest kell még felszednie saját számítása szerint (régebben sovány volt ő is). A párod nekem is nagyon soványnak tűnik.
Egyébként a férjemben elsőre a gyönyörű szeme és a szája formája fogott meg.
Lehet, hogy ilyen sovány tipusú a párja.
Nekem sem tetszenek a pocakos pasik.
Nem igazán a külseje fogott meg. Épp egy csúnya autóbalesetből lábadozott, amikor találkoztunk. Az arca tele volt sebekkel, a homloka közepétől majdnem a feje búbjáig egy csúnyán összeöltött óriási heg húzódott. Két mankóval botladozva közlekedett, mivel az egyik lába combig be volt gipszelve.
A kedves hangja, a történtek ellenére töretlen optimizmusa, a humora fogott meg. Minden más csak ezután jött.
A hatalmas kék szemei, az őszinte mosolya, és a megnyugtató, hihetetlenül kellemes hangja (oké, ez nem külső, de nem is a személyiségéhez tartozik).
Normális testalkat, miért ne lenne az? Testvérem hasonló paraméterekkel rendelkezik, én ugyan folyton etetném, ha nálunk van, mert nagyon sovány, de amúgy teljesen egészséges, és nem csúnya.
Elsőre csak annyi tűnt fel, hogy határozott, "A Férfi".
Utána jobban megfigyeltem, nagyon tetszett a szeme, szája, a göndör fekete, nagyon-nagyon sűrű haja. Imádom, ha egy férfinek sok haja van, nem tüsi és bele lehet túrni.
Amúgy nem volt ő konkrétan az elképzelt ideálom, mert én is a sovány, nyúlánk, világos szemű férfiakat favorizáltam, de ő egyszerűen megjelent és átírta a fejemben ezt a buta "ideál-programot+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!