Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek férfi létemre ok nélkül nekem támad a barátnőm széttépte több alkalommal a ruháim ha védekezem ellököm magamtól lefogom a a kezét az van hogy bántottam megütöttem nem vagyok férfi?
Egy alkoholista nővel volt ilyen, de az se volt ennyire durva. Ahányszor bejött az ajtón, azt néztem, hogy késsel jön-e vagy nem. Nem élet az ilyen.
El kell vinned pszichiáterhez. Ha egy-két héten belül nem mond rá igent, akkor szakíts vele. Visszakönyörgi majd magát. De csak azzal a feltétellel legyél vele együtt, hogy igent mond a pszichiáterre. Ha nem teljesíti, az azt jelenti, hogy semmi hatásod nincs rá. Akkor vedd tudomásul, hogy nem lehet neki segíteni. Hagyd ott véglegesen, és felejtsd el. A nagyszüleinek mondjál el előre mindent.
Szerintem kicsit se üsd meg és legfőképpen ne lökd el. Ahogy leírod, úgy tűnik, hogy direkt azt akarja elérni hogy megüsd. Zárkózz be, vagy menj el ideiglenes ha őrjöng.
Ha otthagynám elhagynám nem tudom mi lenne vele..milyen élete lenne..Hiányzik a bájosság kedvesség odafigyelés a mosoly..hiába bohockodom baromságokat teszek viccelek vele nem mosolyog..nagyon ritkán.
Nem tudom mi lenne a jó a mit tegyek nem veszi észre mennyit tűrök miatta persze szerinte én vagyok a hibás..
1. Te egy papucs vagy!
2. Ha már úgy is azt hazudja mindenkinek, hogy megverted, hát üsd ki!!
Lényegében a választ már többen leírták...
1. Szakemberhez fordul és vele maradsz.
2. Elhagyod (ebben az esetben is szakemberre bízhatod)
3. Elolvasod itt a válaszokat és holnaptól így fog minden maradni (vagy rosszabb lesz).
Az első 2 lehetőségnél van remény, hogy normális életet élj.
A 3. lehetőségnél szerintem nincs.
Először döntsd el határozottan, hogy akarod e így folytatni vagy nem?
Egyébként ha csak azon aggódsz, hogy mi lesz vele (és nem azon, hogy halál szerelmes vagy) - hát ebben az esetben törődhetsz vele úgy is ha külön vagytok.
Ha ez megnyugtatja a lelkiismereted.
Akkor viszont nagyobb esélyed van felállni és távozni ha így viselkedik. Eltűrni, engedni sehová nem vezet.
Értsd meg, hogy beteg! Ez nem rosszindulatú megjegyzés, hanem a szó legteljesebb értelmében beteg!
Ne bohóckodj, vedd észre, hogy baj van és vidd szakemberhez!!!!!!!!
Egy balesetet szenvedett embernek sem mesélünk vicceket hanem sebészre bízzuk! Ugye?
Na, hát akkor a lelki beteget meg pszichológusra vagy pszichiáterre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!