Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
György24 kérdése:
Mit tegyek férfi létemre ok nélkül nekem támad a barátnőm széttépte több alkalommal a ruháim ha védekezem ellököm magamtól lefogom a a kezét az van hogy bántottam megütöttem nem vagyok férfi?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 17:27
11/27 molv válasza:
Az előttem írónak mondanám téged kéne megverni gyönyörű vagy mondhatom. A többi írónak rossz a megoldó képessége ezek nem megoldás és a kérdezőnek NEM VICC pszichológus ezt valamiért csinálja és ha szereted (mert gondolom ezért nem hagytad el) akkor segíteni kell neki valami történt vele ami így mutatkozik. A környezetében élő emberekkel beszélned kéne hogy velük is ilyen-e és ha igen segitsetek neki ha mindenki elhagya sose változik talán rosszabb lesz ha dokihoz nem megy sportoljon olvason beszélj vele erről és ha nem segit semmi nem látja be, változtatni se akar akor szakics. Sok sikert
12/27 anonim válasza:
uristen ez a nő kajak nem normális.. nehogy már ő legyen a ‘férfi‘.. gondolj bele, ezt hosszútávon h birod majd? nem sok értelme van annak h így éld az életed.. te is nagyon jól tudod h ott kell hagynod.. próbálj meg felvenni egy ilyen kitörését és majd megláttja az akit rádküld h nem veled van a gond..
13/27 anonim válasza:
Hívd rá a rendőrséget, panaszkodj róla minden ismerősödnek, és/vagy kiálts rá, hogy "hagyj békén, te pszichopata", de mindenképpen szakíts.
14/27 A kérdező kommentje:
Tisztelem szeretem a nagyszüleit tisztességesek a szándékaim nincs rajtam és a nagyszülein kívül senki más neki..mégis így teszi nem tisztel mikor megjegyzem neki hogy nem így kellene viselkedni..azt vágja hozzám hogy én másról a volt baratnőmről mondok egy példát hogy ezt nem igy éltem meg nem így kellene.akkor az van hogy én elnyomom őt hogy másról beszélek hogy őt lealacsonyítom csak egy példát hozok fel nem istenítem az exem..ilyenkor vagyok minden csak jó rendes ember nem..a barátaim is mondták jó lelkü rendes ember vagyok nem mondom hogy az is vagyok de nagyon igyekszem az lenni mert így neveltek a szüleim..apám mindig azt mondta"fiam mindig egyszerű légy de nagyszerű"Nem tudom mit tegyek?Ha elhagyom a nagyszülei szemében minden leszek csak jó nem hogy bántottam bántom stb.
2014. jan. 14. 18:29
16/27 anonim válasza:
Bármit csinálsz, mindig az lesz a téveszméjük, hogy te bántod őt. Függetlenedj a véleményüktől.
17/27 anonim válasza:
Hol szedted össze ezt az elmebeteg állatot?o.O Azonnal hagyd ott, vissza se nézz, töröld le minden elérhetőségedről. Legyél már férfi!
18/27 anonim válasza:
A helyedben a nagyszüleit kérném meg hogy vigyék orvoshoz. Egy ismerősöm épp ezért ment külön a barátnőjétől, a csajnak is valami mentális betegsége lett szülés után, nem egyszer késsel ment a srácnak. Ezen te nem segíthetsz csak egy orvos. Amikor éppen nem ideges próbáld megbeszélni vele hogy elvinnéd szakemberhez. Ha nagyon nem akarja akkor keress valaki mást, mert így szerintem nem akarsz leélni egy életet.
19/27 anonim válasza:
#18, teljesen egyetértek!
Szakemberre kellene bízni, egy nem egy hétköznapi kis vita...
Vedd fel diktafonnal amit csinál, nehogy neked legyen ebből bajod.
Lehet, hogy gyerekkorában bántották. Csak erre tudok gondolni de a sajnálás és megértés szerintem itt édeskevés.
Szakember, szakember, szakember!
Rokonoktól kérj segítséget!
20/27 anonim válasza:
Szerintem gyermekkorában vmi trauma érhette, hogy most így jön ki rajta, ez a fajta agresszió. Mondd meg neki, hogy orvosi segítségre van szüksége, vagy akár jelezheted a nagyszülei felé is. Bár ezek után , én nem lennék mellette, senki nem érdemli meg, hogy ok nélkül bántalmazzák, akár nő ,akár férfi az illető! Mindenesetre tényleg egy pszichológiai eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!