Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a lány 16 és a fiú 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány 16 és a fiú 19 éves, mik a házasság kötés feltételei?

Figyelt kérdés
Nem itthon, hanem az Egyesült királyságban szeretnének házasságot kötni.
2014. jan. 14. 01:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
mért kell teljesen normális,értelmes válaszokat lepontozni?a 10 éveseket zavarja netán hogy ők még nem házasodhatnak?
2014. jan. 14. 16:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem senkit nem a véleményéről kérdeztem.:) Félreértés ne essék, senkit nem pontoztam le. Az legyen az én dolgom miért akarok majd házasságot kötni.;) Köszönöm az értelmes válaszokat, a kicsinyes hozzászólásokat meg tessék mellőzni, mert az nem érdekel.
2014. jan. 16. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
6%
ez érthető.de hogy hasztalan hozzászólás 60%-ban hasznos válaszként van megjelölve aki meg vmi okosat ír és kap fele annyit az elég fura.sztem 16évesen nincs olyan európai ország ahol házasodhatnál.ha tetszik ha nem.kizártnak tartom hogy az eu-ban ilyen törvényekkel rendelkező országot megtűrnének. ez nem vélemény hanem törvény.
2014. jan. 17. 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Kedves utolsó! Magyarország Európában fekszik, tagja az európai uniónak is es képzeld: 16 eves kortól köthető hazassag kis hazánkban. Csupán gyamhivatali engedély kell hozza :)
2014. jan. 17. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:

oh elnézést én is tévedhetek.ettől ez még elég szomorú dolog.ha majd a drogot is legalizálják attól az még ugyanúgy rossz marad.gyerekeknek nem való házasság.1-2 év múlva meg majd jön a válás a vagyon meg (mert gondolom szerződést nem kötnek elötte) a másik félnél köt ki és kezdődik a sírás.ez van az esetek nagyrészében.

lehet megint lepontozni attól ez még így van.olyan ember nincs aki 16évesen ilyesmit biztosan tudhatna. amerikában az állampolgárságért szoktak ilyen sietős esküvőket csinálni.

2014. jan. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!