Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A gyerek teszi tönkre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerek teszi tönkre a házasságunkat?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok, másfél éves a fiunk. Amióta megszületett, egyre többet veszekszünk. A kapcsolatunkkal nincs gond, soha nem veszekszünk, kivéve a gyereknevelésen kívül. Eleinte minden oké volt, de ma már mindennaposak a viták. Mindenben egyezünk, kiegészítjük egymást de a gyerek téma kiakaszt mindkettőnket. Szerintem csapni való szülők vagyunk, (legalábbis sokat hibázunk mindketten) szerinte mindenről csak én tehetek. Kikészítenek ezek a viták. A legjobban az aggaszt hogy baromi gyorsan eldurran az agya minden hülyeségen... Képtelen kontrolálni az érzéseket. Néha úgy érzem idegbeteg mert ilyet egy normális felnőtt férfi nem csinálhat.

Mit tegyek ha nem tudunk megváltozni? Válljunk el azért mert különbözőek a gyereknevelési elveink?

2014. jan. 11. 20:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%
Most, hogy rávilágítottál, hogy fizikai és verbális agresszióra tanítaná a gyerekét, és nem tűnik fel neki, hogy ez mennyire nem normális, én elválnék.
2014. jan. 11. 22:11
 22/26 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a férjed egy őrült.

Ez nem gyereknevelési elvekről szól, hanem arról, hogy már megbocsáss, de a férjed egy bocskoros paraszt.

2014. jan. 12. 00:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem a gyerek, a férjed.

Te se vagy semmi, de egy nyugodt emberrel jól meglennétek.

2014. jan. 12. 03:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha együtt maradtok, jó úton jártok hogy tönkretegyétek ezt a szerencsétlen kisgyereket. Egy ilyen idiótával ne maradj együtt.
2014. jan. 12. 09:57
 25/26 anonim ***** válasza:

Ne kenjétek a gyerekre. Fel kell nőni mundekettőtöknek, s nagyon gyorsan, mert a gyerek issza meg a levét.

Ha kell kérjetek segítséget.

Az egész vihar a biliben lenne, ha nem drámáznátok túl.

Nevessetek, és nyugodjatok le egy kicsit.

Neked segítene, ha napközben lenne felnőtt női társaságod.

2014. jan. 12. 10:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Vihargyorsan elválnék. Itt nem az a gond, hogy nem egyezik a gyereknevelési nézeteiket, hanem a férjed egy p*cs! Ez a "Ő a családfenntartó, nekem kuss a nevem" felfogás a részéről sok mindent elárul. És miért ordít a gyerekkel, ha az elesik? Menekülj, amíg nem késő! Magadnak és a gyereknek is csak szívességet teszel!
2014. jan. 12. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!