Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek durva, hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek durva, hogy így viccelek a párommal?

Figyelt kérdés

Párom és köztem 20 év a korkülönbség.

Gyakran viccelek azzal, hogy "öregemberezem" ilyenkor mindig megsértődik. Már viccelni sem lehet?

Nincs semmi bajom a korával, nem ezért mondom azt neki.

2014. jan. 11. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

az is vicc ha valakit malackának hívnak.....ha őt zavarja a súlya, hiába tényleg nincs baj a súlyával...

addig vicc, amíg a vicc "Tárgyának" is vicc, ha nem, akkor már csúfolódás...

a sógornőm épp 30 mégis zavarja a kora... szerintem fiatal de ő nem így gondolja..ennyi, senki nem is piszkálja

tapintatlan és bunkó vagy, ha nem tudod tiszteletben tartani a párod érzéseit

2014. jan. 11. 19:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg ha neked mondaná,hogy "öregasszony",akkor vérig lennél sértve és itt sipákolnál,hogy milyen bunkó a párod...
2014. jan. 11. 19:11
 13/23 yuda ***** válasza:
97%

Ha valaki rosszul reagál egy viccre, ráadásul szereted, -azzal mutatod ki felé a tiszteleted, ha nem ismétled.

Ezt vagy megérted, vagy problémád van a szeret és tisztelet kifejezésekkel.

Tanuld meg nem ismételni az általad értékelt, de más számára visszajelzés szinten kellemetlen vicceket, beszólásokat.

Ha nem teszed és ezek ellenére folytatod, akkor jó kapcsolatok mehetnek rá.

Amit most nem értesz, később lehet bánni fogod.

2014. jan. 11. 19:21
 14/23 anonim ***** válasza:
97%

Igen, durva, mégpedig egyetlen ok miatt: azért, mert NEKI nem tetszik, őt bántja.

Épeszű ember pedig kb. 3 éves kora után fel tudja fogni, hogy ami a másiknak fáj, az nem vicces, és nem szabad.

Remélem, egyszer találkozol majd valakivel, aki folyton olyasmit mond neked, ami rosszul esik, mert hát ő csak viccel. Kívánom, hogy így legyen, mert szerintem másként úgysem fogod felfogni, hogy miről beszélünk itt neked.

2014. jan. 11. 19:25
 15/23 anonim ***** válasza:
97%

Tök mindegy, hogy mi, névtelen nickek, mit gondolunk.

A párod MEGSÉRTŐDIK azon, hogy leöregemberezed. Neked fordítva hogy esne?

Figyelj oda arra, hogy megbántod őt ezzel, és ne viccelődj így!

2014. jan. 11. 19:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ha a párod "viccből" mondaná neked, hogy "lógó csö csű" vagy

"nagy se ggű", az hogyan esne neked??

2014. jan. 11. 20:36
 17/23 anonim ***** válasza:
97%
Ferjem es koztem 18 év van. Ő 45 éves. Mikor valamit elfelejt mindig mondom neki hogy igen..semmi baj ez a korral jar szivem.. VICCBŐL mondom es Ő is NEVET! Ha egyrtlenegyszer is szolna vagy latnam rajta hogy sz.rul esik neki soha tobbet nem viccelnek vele ilyennel..nem akarnam hogy onertekelesi gondjai legyenek...igy is egy vilag susmorog a hatunk mogott miert vunk egyutt ekkora korkul9nbseggel.. egy pillanatra sem szeretnem hogy megingjon a hite a kapcsolatunkban..
2014. jan. 11. 20:47
 18/23 anonim ***** válasza:

Férjem és köztem 12 év van a javára.(ő 37,én 25)Én mindig pedofilozom!! :) De mi nevetünk rajta..ha nem tetszene neki biztos nem mondanám, de nálunk mind a ketten értjük a viccet.

Úgy látom párodnak nem tetszik, így szerintem állj le.

2014. jan. 11. 22:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Az én párom csak 5 évvel idősebb nálam, sose értettem miért idegesíti annyira hogy felemlegetem hogy majdnem 40. Aztán most hogy én is közelítem a 34-et (!!!) kezdem érteni :). Már volt olyan hogy letagadtam egy évet (pedig tudom én is hogy nem vagyok öreg...). Szerintem amíg nem tartasz ott, ezt nem fogod megérteni igazán.
2014. jan. 12. 00:52
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

Semmi gond! Csináld csak... Majd egyszer a "párod" mondja neked, hogy kiscsitri tipli van, mert talàltam olyan nőt, aki felnőtt...na az már nem lesz vicc!:-)

De nem is értem a "pàrodat" mit vár, ha egy gyerekkel kezdett lapcsolatot...

2014. jan. 12. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!