Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak itt olyan házaspárok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan házaspárok, akik internetes társkeresőn ismerkedtek meg?

Figyelt kérdés

Mióta vagytok házasok?

Mennyi együtt töltött idő után házasodtatok össze?

Hány évesek voltatok a házasságkötéskor?

Kort és nemet is kérnék.

Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel mennyire gyakori ez manapság!

2014. jan. 11. 04:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi szinten tarskeresoztunk. Nem tul sokaig huztuk a dolgot, par levelvaltas utan szamot csereltunk es hamar talalkoztunk.

Ez volt 2007 januarban, 2008 szeptembereben hazasodtunk ossze.

Tehat most 7 eves a kapcsolatunk es jol mukodik hala Istennek.

Ket gyermekunk van.

2014. jan. 11. 18:40
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt: en 25 eves voltam, a ferjem 27, amikor osszehazasodtunk.
2014. jan. 11. 18:40
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:)
2014. jan. 11. 21:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Szia, 2008-ban ismerkedtünk meg chat.hu-n, márciusban, majd azon éven májusban találkoztunk először..több mint 500 km-volt közöttünk a távolság, de onnantól kezdve jött minden hétvégén, majd 2009-ben összeköltöztünk,2010-ben összeházasodtunk, és már két éves a lányunk. Mindketten 35 évesek voltunk mikor összeházasodtunk, nekem második házasság, neki első.
2014. jan. 11. 22:55
 25/25 A kérdező kommentje:

Jó ilyen sok pozitív példát látni:)

Mi is a férjemmel társkeresőztünk. Csak 6 hónapot voltam fenn, ő meg 2 hetet:D amikor megismerkedtünk. 24 éves voltam, ő 2 hónappal később töltötte a 21-et .

18 nap üzenetváltás után volt az első (12 órásra sikerült randink:) Azóta együtt vagyunk. Idén lesz júniusban 4 éve.

Illetve másfél év után házasodtuk, 25 voltam, a férjem 22. akkor.

Most én 27 , a férjem 24 éves:)

Engem az se érdekelne, ha cikinek számítana az ilyen ismerkedés. Én nem voltam diszkób..zi, utcán nem szólítok le senkit, ha a barátaimmal mentem ide oda akkor meg velük foglalkoztam, nem pasiztam.

Osztálytársakkal, munkatársakkal elvből nem kezdtem volna.

Így mi marad? Hát az internet. Ott is vannak hülyék meg miegymás, ahogy a való életben is. Az életben is hazudhat magáról akárki akármit...nem csak neten.

2014. jan. 11. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!