Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan házaspárok, akik internetes társkeresőn ismerkedtek meg?
Mióta vagytok házasok?
Mennyi együtt töltött idő után házasodtatok össze?
Hány évesek voltatok a házasságkötéskor?
Kort és nemet is kérnék.
Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel mennyire gyakori ez manapság!
Mi szinten tarskeresoztunk. Nem tul sokaig huztuk a dolgot, par levelvaltas utan szamot csereltunk es hamar talalkoztunk.
Ez volt 2007 januarban, 2008 szeptembereben hazasodtunk ossze.
Tehat most 7 eves a kapcsolatunk es jol mukodik hala Istennek.
Ket gyermekunk van.
Jó ilyen sok pozitív példát látni:)
Mi is a férjemmel társkeresőztünk. Csak 6 hónapot voltam fenn, ő meg 2 hetet:D amikor megismerkedtünk. 24 éves voltam, ő 2 hónappal később töltötte a 21-et .
18 nap üzenetváltás után volt az első (12 órásra sikerült randink:) Azóta együtt vagyunk. Idén lesz júniusban 4 éve.
Illetve másfél év után házasodtuk, 25 voltam, a férjem 22. akkor.
Most én 27 , a férjem 24 éves:)
Engem az se érdekelne, ha cikinek számítana az ilyen ismerkedés. Én nem voltam diszkób..zi, utcán nem szólítok le senkit, ha a barátaimmal mentem ide oda akkor meg velük foglalkoztam, nem pasiztam.
Osztálytársakkal, munkatársakkal elvből nem kezdtem volna.
Így mi marad? Hát az internet. Ott is vannak hülyék meg miegymás, ahogy a való életben is. Az életben is hazudhat magáról akárki akármit...nem csak neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!