Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak itt olyan házaspárok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan házaspárok, akik internetes társkeresőn ismerkedtek meg?

Figyelt kérdés

Mióta vagytok házasok?

Mennyi együtt töltött idő után házasodtatok össze?

Hány évesek voltatok a házasságkötéskor?

Kort és nemet is kérnék.

Azért tettem fel a kérdést, mert érdekel mennyire gyakori ez manapság!

2014. jan. 11. 04:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
6%
Olyan furcsa ha valaki társkeresőn ismerkedik én mindig arra gondolnék hogy valami defekt van vele ha az életben nem tud ismerkedni.főleg nőknél . Ha mar hirdetni kell ott szar van a palacsintában. A jó árukat viszik nem kell nekik hirdetés meg cégér. A kurrens áru az igazi
2014. jan. 11. 09:49
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

Mi is interneten ismerkedtünk meg 2009-ben. Egy év múlva összeköltöztünk, 2012-ben összeházasodtunk, most pedig az első kisfiúnkat várjuk.

Kedves 11-es! Igazából nem értelek téged, és a hozzád hasonlókat, akik csak azért beírnak egy kérdéshez, hogy megsértsenek másik 10-20, vagy több embert. Vagy az intelligenciád nem terjed addig, hogy felfogd: épp most nevezted az előtted szólókat selejtesnek? Ezek az hozzászólók boldog, családos emberek, akiknek sikerült megtalálni a társukat. Sajnos ez a mai világban nem olyan egyszerű. Ha neked sikerült ezt más úton megoldani, gratulálok, szerencsés vagy. Ha meg a számítógép előtt ücsörgő, két sértő hozzászólás közt a pattanásait kurkászó kamasz vagy, akkor tiplizz el szépen a PC-s játékokkal foglalkozó topikok közé! A hozzászólásod értékelését nézve sz*r a te palacsintádban, pontosabban a te fejedben van.

2014. jan. 11. 10:09
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Anyukàm a férjèt teletextes hirdetèsről ismerte meg xd
2014. jan. 11. 10:11
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Mi társkeresőn 2 éve, azóta van egy gyerekünk. Nagyon jó, boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat.

Irtó nagy lutri a netes társkeresés, rengeteg aberrált ember gyűjtőhelye.

Mi az életben nem találkoztunk volna alapesetben, pedig egy városban élünk. Más érdeklődési kör, más baráti társaság, más munka. Mégis remekül passzolunk.:) Szóval sikerülhet.

2014. jan. 11. 10:14
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
2009-ben ismerkedtünk meg, 2012-ben volt az esküvőnk. Jelenleg 28/N, és 36/F.
2014. jan. 11. 10:17
 16/25 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 46%-os: Emlékszem rád,buszon találkoztunk.Zaklattál és azzal hencegtél,hogy most engedtek ki téged az elvonóról.Akkor döntöttem el,hogy inkább a neten keresek párt,ott könnyebb kiiktatni a debileket.Téged nehéz volt levakarni.Szerencsém volt és hamar megismertem a férjemet.4 és fél éve vagyunk együtt,1 éve házasok.Örülök,hogy adtam esélyt az internetnek és most vele élhetek.

Neked 46%-os sok pénzt kívánok,hogy életed végéig elég legyen a hivatásosokra.

2014. jan. 11. 10:21
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Testvérem és párja. 2013 augusztusában, és idén márciusban fognak összeköltözni, de eddig minden nagyon klappol:) 27 és 34 évesek
2014. jan. 11. 10:23
 18/25 anonim ***** válasza:
93%

11!

Vannak olyan munkakorok ahol az embernek mar nincs ideje szemelyes ismerkedesre...

Lehet neked ez furcsa de sokan vagyunk igy :)

Amugy te vagy a legjobb pelda, hogy nincs olyan ember a foldon aki ne lenne defektes! :)

En pont az ilyen szerencsetlenkedokre nem pazaroltam mar idot!

Kicsit sok varangyos bekam volt, kellett a hercegem!

2014. jan. 11. 10:35
 19/25 anonim ***** válasza:
93%

"Olyan furcsa ha valaki társkeresőn ismerkedik én mindig arra gondolnék hogy valami defekt van vele ha az életben nem tud ismerkedni.főleg nőknél . Ha mar hirdetni kell ott szar van a palacsintában. A jó árukat viszik nem kell nekik hirdetés meg cégér. A kurrens áru az igazi"

-hát ez úgy hülyeség, ahogy van... Van az úgy tudod, hogy 2 ember annyira különböző helyeken mozog, hogy egyébként nem találkoznának. Ez nem defektesség kérdése.

Mi 2008-ban ismerkedtünk meg, 2009-ben volt az esküvőnk, most várjuk a 2. babánkat, én 35, a férjem 36.

Lehet, hogy defektesek vagyunk, de nem azért ismerkedtünk neten, mert amúgy a kutyának sem kellettünk volna. Van ott is mindenféle ember, nem kell általánosítani!

2014. jan. 11. 10:43
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
Én azért vonakodok nagyon az internetes párkereséstől, mert félek, hogy belefutok valami szédelgőbe, aki egyszerre több vasat tart a tűzben. Persze ez személyes megismerkedésnél is fennállhat, de van egy olyan félelmem, hogy aki ezt választja, az "rákap" és ha talált is valakit, nem törli magát, hanem tovább nézelődik, hátha akad egy jobb. Lehet, hogy hülyeség, de így érzem.
2014. jan. 11. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!