Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ki végzi el az alábbi feladatokat, ha a férj csak késő délután ér haza, a feleség gyeden van otthon?
Csap szereltetés, garanciális javítás intézése a műszaki cikkeken, autószereléssel kapcsolatos dolgok, műszaki vizsgáztatás, téligumi beszerzés stb?
A szerelőnk egyébként délután is dolgozik szükség esetén.
Autőval kapcsolatos dolgokat általában a férjem, mert engem nem érdekel, ő szívesen csinálja...átalában kész diagnózissal megy a szerelőhöz, mert régi kocsink van, aminek a teljes szerelési és egyéb könyve megvan eredetiben..
Én nem nagyon vezetek, a szerelő pedig nem csak szükség eseté, hanem mindig dolgozik este is.
Ilyenkor munka előtt elviszi a férjem, és minden esetben hozza aznap a srác a kocsit, csak úgy vallalja el, ha aznap csak azzal foglalkozik..l házhoz hozza az autót volt hogy este 10 re de kész lett:) így ezt szereti a férjem intézni, mert olyankor gyakran kapunk instrukciót..atb
Capot nem szereltetünk, magunk csináljuk meg...
Kisebbet én is, tehát egy kicserélést meg tudok csinálni... De ha baj van akkor a férjem állapítja meg, hogy mi..eddig nem volt rá szükség, higy én is megnézzem...
Téliguminál a férjem szeret ottlenni amikor átvesszük, neten intézzük mindig.
Vizsgáztatás úgy működik, hogy reggel odavisszük a kocsita. Szerelőhöz, perkálunk, majd hozza a műszakis kocsit..
Garanciális javítás, azt kb az egész családnak intézem... A szüleimtől kezdve a tesómig, mindenkinek, mert mi Bp-en lakunk ők nem...
Viszont nálunk speciális... Ha a férjem dolgozik, akkor reggel 9 kor megy el, és este 10 után ér haza...
Így1 héten 3 napot van itthon...de ha dolgozik, akkor azok a napok kvázi nincsenek...
Autóval kapcsolatos dolgokat ő. Egyszer vettem téli gumit, két hónap után elszállt az egyik, kis híján ott maradtunk. Azóta ilyesmit nem intézek. Jogosítványom nincs, ezért hozni-vinni nem tudom a kocsit.
Az egyebeket megcsinálom, a szerelőket be tudom engedni, a szervizbe is el tudok menni. De amúgy nálunk nincs így kicentizve, hogy kinek mi a feladata, amihez nem kell olyan speciális tudás, amivel csak egyikünk rendelkezik, azt az csinálja meg, aki jobban ráér.
Ezek mindigis a férjem dolgai voltak,függetlenül attól hogy dolgozok vagy gyeden voltam.
Bár meg tudnám csinálni mindet,de pl ha téligumit vennék nélküle,akkor tuti kiakadna,neki nem mindegy milyet veszünk,ő olvas utána,stb.Autószerelőnk ismerős férjem feje égne,ha én vinném a kocsit,tuti cikiznék,hogy ennyire se képes.
De sosem volt ilyen problémánk,akkor sem mig gyeden voltam,normál házimunkából is ugyanugy kivette a részét mint máskor,nem esett le a gyűrű az ujjáról ha elmosogatott,vagy éjjel ő kelt fel tisztábatenni és megtetni a gyereket.
Lakásban egyébként én magam is megcsinálok bármilyen szerelést, amihez nem kell kifejezett fizikai erő, vagy nem villanyszerelés. De árammal ő sem dolgozhat, ahhoz szakembert hívunk. Csapot simán megszerelem.
Garanciális ügyintézést azért is én szoktam csinálni, mert határozottabb fellépésem van és gyakorlottabban "taposok ki" bármit az esetleg vonakodó szolgáltatóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!