Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nálatok hogyan nyilvánul meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogyan nyilvánul meg a másik megbecsülése?

Figyelt kérdés
Itt arra is gondolok, hogy nem csak a tisztelet, hanemm úgymond kinyilvánítod felé, hogy ő mennyit ér pl. Jó, hogy van stb.
2014. jan. 8. 17:42
 1/3 Frigg ***** válasza:

Én igyekszem szavakkal és tettekkel is kifejezni.

Ha hazajön munkából mindig megkérdezem, hogy milyen napja volt, ha megjavít nekem valamit, vagy készít reggelit, mindig megköszönöm, cserébe én is készítek valami apróságot. Igyekszem sokszor a kedvében járni. Ilyesmik.

23/N

2014. jan. 8. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Igyekszem megismerni a szeretetnyelvét (Gary Chapman) és azon juttatom el hozzá a üzenetet.
2014. jan. 8. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden tettemmel azt probálom bizonyìtani, hogy mennyire fontos nekem. Nincs olyan este, hogy ne beszèlnènk meg, mennyire jò hogy vagyunk egymásnak. Neki fontos a munkája, nagyon szereti, igyekszem megkönnyìteni a dolgát, segìtem, támogatom, sokszor elintèzem a dolgait, bank, posta stb... A családját is szereti, sok közös programot szervezek, gyakran hìvom meg a testvèreit, ilyenkor piheni ki magát.
2014. jan. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!