Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok embernek a flört miért nem számít megcsalásnak?
Ha nem is megcsalásnak, akkor nevezzük válóoknak.
Itt szinte mindenki csak attól retteg, hogy mással fekszik le a párja. De szerintem a megcsaláson kívül sok olyan dolog van, ami nem megcsalás, de válóok, ilyen a flört is. A válóokot nem úgy értem, hogy elválni miatta, hanem a nem házasságban élőknél mondjuk elválnak útjaik, így értve válóok.
Szerintem aki tartós kapcsolatban él, ne flörtöljön. Ha akkora igénye van másoktól a bókokra, akkor ne éljen komoly kapcsolatban.
Férfiaknál az szokott lenni a kifogás, hogy vadászösztön meg kapuzárási pánik, nőknél meg az, hogy kell a külső megerősítés, meg ettől érzi magát nőnek.
Szerintem ezek mind csak kifogások, és jellemtelen emberre utalnak.
27/f
Én is sajnálok itt sok embert. :)
Kinek a pap, kinek a papné.
"A bizalom fogalmával meg ne dobálózzatok: ha a párod explicite megígérte, hogy nem csal meg, és mégis megteszi, akkor az valóban bukott. Ilyen beszélgetés viszont szinte sosem zajlik le semmilyen induló kapcsolatban, ám az egyik fél gyakran úgy érzi, hogy most már "tartanak ott", hogy egy mással történő szexelést - a ti fogalmaitok szerint - megcsalásként értelmezzen. Millyen "bizalomról" beszélünk is ezesetben?"
En eddig minden kapcsolatomat egy ilyen beszelgetessel kezdtem.
A megcsalás fejben kezdődik.
A flört ennek az első lépcsőfoka.
Szétröhögtem magam, mennyi álszent, farizeus ember van itt! Tegnap még "a válaszadó 83%-ban hasznos válaszokat ad" voltam, mára - ennek a hozzászólásnak köszönhetően - ez leesett 64%-ra.
Pont letojom az értékelésemet, felőlem nulláig is lehúzhatjátok. Ami sokkal inkább zavar: akinek nem tetszett a hozzászólásom, attól kérdezem: áruld már el, milyen hátrány ér, ha a párod - a tudtod nélkül (de még akár ha tudsz is róla, de egyéb hátrány nem ér (tehát pl. téged is ugyanúgy kielégít)) - félredug? Mi az, ami miatt neked ezután rosszabb lesz?!
Azt kérnéd ki magadnak, hogy nem te vagy a világon az egyetlen, aki szexuális vágyat képes ébreszteni benne? Nem kizárólag te vagy a Földön, aki tetszik neki? Ez elég korlátolt gondolkodásra utalna, ráadásul az alábbi, egy filmből való idézet nagyon pontosan meg is világítja a kérdést.
"Mutass egy bármilyen jó nőt, és én mutatok valakit, aki unja dugni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!