Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sok embernek a flört miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok embernek a flört miért nem számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

Ha nem is megcsalásnak, akkor nevezzük válóoknak.

Itt szinte mindenki csak attól retteg, hogy mással fekszik le a párja. De szerintem a megcsaláson kívül sok olyan dolog van, ami nem megcsalás, de válóok, ilyen a flört is. A válóokot nem úgy értem, hogy elválni miatta, hanem a nem házasságban élőknél mondjuk elválnak útjaik, így értve válóok.

Szerintem aki tartós kapcsolatban él, ne flörtöljön. Ha akkora igénye van másoktól a bókokra, akkor ne éljen komoly kapcsolatban.

Férfiaknál az szokott lenni a kifogás, hogy vadászösztön meg kapuzárási pánik, nőknél meg az, hogy kell a külső megerősítés, meg ettől érzi magát nőnek.

Szerintem ezek mind csak kifogások, és jellemtelen emberre utalnak.

27/f

2014. jan. 8. 13:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
"azon párkapcsolatok, ahol hébe-hóba "félredugás" történik, jóval kiegyensúlyozottabbak és harmonikusabbak, mint ahol teljes monogámia van" akkor megyek is félrek.rni, hogy még harmonikusabbak legyünk, a párom is biztos azt fogja mondani, hogy így minden jobb. hát hogyne.. a kérdést tekintve, nálam annak számított, és szakítottunk is kétszer emiatt, bár amik itt voltak, azok csak szóban történtek, és messze nem olyan durvák voltak még, ez inkább csak olyan élvezem hogy tetszem másnak is dolog volt, de én megmondtam hogy ez így nem lesz jó mert a csaj többet fog beleképzelni. így is lett. azóta nem beszélnek, legalábbis remélem :D na persze azt se árt nézni a flörtölésnél, hogy egyáltalán a kedves párod esete-e az illető, vagy sem, nem mindegy, na meg az se hogy mi számít flörtnek :D na mindegy, évekig írhatnék még erről a témáról.
2014. jan. 8. 15:35
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én vagyok a hülye, de tökéletesen egyetértek a kérdezővel. Amióta férjnél vagyok, eszembe nem jutna más pasira úgy nézni mint egy flörtpartnerre. A társkeresés kezdete ez, csak még tudat alatt. Nagyon sajnálom azokat akiknek a flört belefér a párkapcsolatába, bizonyára kitöltik az űrt vele ami a kapcsolatukból hiányzik. Nekem minden kerek, ezért nincs szükségem flörtre sem. Szerintem tiszteletlenség a másikkal szemben is. De ez én vagyok.
2014. jan. 8. 16:21
 33/45 Je Veux ***** válasza:

Én is sajnálok itt sok embert. :)

Kinek a pap, kinek a papné.

2014. jan. 8. 16:23
 34/45 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy az a lényeg, hogy hasonló típusú párt találjon az ember. Mert az egyik emberre hiába próbálja meg akárki is ráerőltetni, hogy igen és igen, a flört jó, jót tesz a kapcsolatnak, de még egy kis félrelépés is, ha annak az illetőnek a teste, lelke nem kívánja az ilyesmit. Akinek meg lételeme a flörtölés és semmi rosszat nem lát benne, nyilván hiába magyarázná egy más érzelemvilágú és mentalitású ember, hogy neki ez nem fér bele.
2014. jan. 8. 16:35
 35/45 anonim ***** válasza:

"A bizalom fogalmával meg ne dobálózzatok: ha a párod explicite megígérte, hogy nem csal meg, és mégis megteszi, akkor az valóban bukott. Ilyen beszélgetés viszont szinte sosem zajlik le semmilyen induló kapcsolatban, ám az egyik fél gyakran úgy érzi, hogy most már "tartanak ott", hogy egy mással történő szexelést - a ti fogalmaitok szerint - megcsalásként értelmezzen. Millyen "bizalomról" beszélünk is ezesetben?"

En eddig minden kapcsolatomat egy ilyen beszelgetessel kezdtem.

2014. jan. 8. 18:41
 36/45 anonim ***** válasza:

A megcsalás fejben kezdődik.

A flört ennek az első lépcsőfoka.

2014. jan. 8. 23:04
 37/45 anonim ***** válasza:
bocs, tévesen írtam: a második:)
2014. jan. 8. 23:05
 38/45 anonim ***** válasza:
Neeem biztos még a megcsalás... én is mondhatjuk akkor hogy flörtöltem más fiúval, akaratomon kívül, de semmit se akarok tőlük, persze az megfordult a fejemben, hogy pl ha magasabb/idősebb stb lenne, akkor talán, de épp ez a lényeg benne hogy a párom meg tökéletes és nála nem ezeken agyalok hogy ha ilyen meg olyan lenne... ezért is vagyok vele. De tényleg itt most a nagy kérdés hogy mi számít flörtnek?? Egy dicséret? Egy mosoly? Vagy hogy..
2014. jan. 8. 23:24
 39/45 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha neked 8 év alatt még senki más nem tetszett, akkor nálad komoly bajok vannak.
2014. jan. 9. 05:24
 40/45 Nagyak ***** válasza:
17%

Szétröhögtem magam, mennyi álszent, farizeus ember van itt! Tegnap még "a válaszadó 83%-ban hasznos válaszokat ad" voltam, mára - ennek a hozzászólásnak köszönhetően - ez leesett 64%-ra.

Pont letojom az értékelésemet, felőlem nulláig is lehúzhatjátok. Ami sokkal inkább zavar: akinek nem tetszett a hozzászólásom, attól kérdezem: áruld már el, milyen hátrány ér, ha a párod - a tudtod nélkül (de még akár ha tudsz is róla, de egyéb hátrány nem ér (tehát pl. téged is ugyanúgy kielégít)) - félredug? Mi az, ami miatt neked ezután rosszabb lesz?!

Azt kérnéd ki magadnak, hogy nem te vagy a világon az egyetlen, aki szexuális vágyat képes ébreszteni benne? Nem kizárólag te vagy a Földön, aki tetszik neki? Ez elég korlátolt gondolkodásra utalna, ráadásul az alábbi, egy filmből való idézet nagyon pontosan meg is világítja a kérdést.

"Mutass egy bármilyen jó nőt, és én mutatok valakit, aki unja dugni."

2014. jan. 9. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!