Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek megbántottam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbántottam? Annyira kedves volt tőle.

Figyelt kérdés
A férjem tegnap (8.évforduló) megkért újra. Azt mondta, hogy szeretné, ha február elején újra megházasodnánk, ami nagyon jól esett, csak rajtam sajnos van még kb. 10 kg plusz a terhesség után, amit le szeretnék adni ezelőtt. Azt mondtam neki, hogy bármikor újra hozzámennék, csak toljuk ki kicsit az időpontot, mert fogyni akarok. Belement, de most olyan rideg velem. Szerintetek is bunkó voltam?
2014. jan. 5. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hogy lehet újra megházasodni, ha már egyszer házasok vagytok?
2014. jan. 5. 18:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Eskü megújítása, igazából csak egy fogadás jellegű, hivatalos oldala nincsen.
2014. jan. 5. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, egy kicsit a férjed reagálta túl. Az időpont már részletkérdés, ezt együtt kellett volna megbeszélnetek. Nincs abban semmi, ha csinosabb szeretnél lenni egy ilyen alkalomra. Ettől még lehet, hogy megbántódott, mert lehet, ő meg úgy értelmezte, hogy neked fontosabb, hogy az esküvő megújításán jól nézz ki, mint maga a megújítás.

Lehet, hogy rosszul fogalmaztad meg.

2014. jan. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!