Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek fél cigány/cigány a párja, (nem rasszizmusból), de benneteket sosem zavart?
Figyelt kérdés
Imádom a barátomat, tényleg, egy fél éve vagyunk együtt, és hát nem igen látszik rajta, hogy roma, mert csak félig az. Inkább csak az apukáján látszott. Csak felmerültek bennem olyan kérdések, hogy vajon milyen lesz majd a gyerekünk? Vagy a lagzin milyen fura figurákkal fogok találkozni? :D Meg ilyenek... már, ha ő fél cigány, akkor gondolom a gyerek nem sok vonást fog örökölni, bár ősöktől ki tudja.
Most ez tényleg csak felmerült, meg tapasztalatokra vagyok kíváncsi :D Persze tudom, hogy én egy utolsó büdös szajha leszek, de remélem, hogy 1-2 ember érti a kérdést :)
2014. jan. 5. 14:58
21/21 anonim válasza:
Húgom (féltestvér) anyja az, mert a szülei is azok, bár nem a putri fajtából voltak, hanem a muzsikus cigányok közül, apám/apánk meg nem.. nem látszik rajta egyáltalán. Szerencséje lett. Annyi max, hogy könnyen barnul. Na, a viselkedés, az más tészta... de külsőre nem gondolná senki, olyan mint bárki más, még azt se lehet mondani hogy kreol a bőre, csak hogy nem hullasápadt (mint én). De az anyjáról üvölt, hogy az. Meg egyébként mondom, mindkettejük beszédén is azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!