Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek fél cigány/cigány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek fél cigány/cigány a párja, (nem rasszizmusból), de benneteket sosem zavart?

Figyelt kérdés

Imádom a barátomat, tényleg, egy fél éve vagyunk együtt, és hát nem igen látszik rajta, hogy roma, mert csak félig az. Inkább csak az apukáján látszott. Csak felmerültek bennem olyan kérdések, hogy vajon milyen lesz majd a gyerekünk? Vagy a lagzin milyen fura figurákkal fogok találkozni? :D Meg ilyenek... már, ha ő fél cigány, akkor gondolom a gyerek nem sok vonást fog örökölni, bár ősöktől ki tudja.

Most ez tényleg csak felmerült, meg tapasztalatokra vagyok kíváncsi :D Persze tudom, hogy én egy utolsó büdös szajha leszek, de remélem, hogy 1-2 ember érti a kérdést :)

2014. jan. 5. 14:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőm anyukája félcigány, tehát ő és a tesója negyedrészt azok. A tesóján egyáltalán nem látszik, de ő olyan külsőre, mintha tiszta tipikus cigány lenne. Nem lehet előre megmondani, a gyereken mennyire fog látszani, attól függ, milyen géneket örököl.

A lagzin pedig akkor lesznek fura figurák, ha a családban, vagy a baráti körben is vannak, meg attól függ, kik lesznek meghívva, de a romák általában nagy lagzit szoktak csapni. Családtól függ.

2014. jan. 5. 15:24
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Hát szia! Szerintem, ha ilyesmi fel tud benned merülni, akkor eszedbe se jusson az, hogy hozzá menj a párodhoz feleségül, mert, ha valakit igazán szeretsz és komolyan veszel, akkor nem érdekel semmi. Ha gyermeked lesz, akármilyen lesz, számodra akkoris a legszebb baba lesz, nem. Ja, és mi cigányok is emberek vagyunk, nem pedig fura figurák, és nekünk nem kel szolizni se nyáron, sem télen. Sajnálom a párodat, mert ezek a gondolataid valóban elszomorítanák őt.
2014. jan. 5. 15:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy munkatársam. Évekig dolgoztunk együtt, barátkoztunk, időnként söröztünk is, munka után. Egyszer egy beszélgetés soron mondta nekem: Te Sanyi, de hiszen én cigány vagyok. Nos így tudtam meg. Ennyit a cigányságról...
2014. jan. 5. 15:47
 14/21 A kérdező kommentje:
Szeretem őt az összes hibájával együtt, imádom őt, és soha nem éreztettem vele ilyesmit! Meg ez nem egy eltitkolt érzés, ami annyira nagy lenne bennem! Elfogadta őt mindenki, a családom, apám! Ami nem kicsit nagy szó nálunk... Engem is imádnak az ő családjában. Csak feltettem egy kérdést... amitől kérlek, ne térjünk el.
2014. jan. 5. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Én cigány vagyok, a barátnőm magyar, de nagyon jól megvagyunk :) voltak kisebb feszültségek de már túljutottunk rajta. A lagzinkon a rokonság egyik része elég rosszul állt hozzá, de ár megbékéltek.
2014. jan. 5. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
pontosítok, most már feleségem :)
2014. jan. 5. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is félig cigány vagyok. Fehér bőrű (értsd porcelánfehér), sötét hajú és zöld szemű. A fiam szőkésbarna, világos, de könnyen barnuló bőrű, barna szemű szívtipró. Mikor gimnáziumba került az egyik tanárnő csak annyit mondott: okos is, jóképű is, jól nevelt is, egy már van. Ilyen gyereket kívánok neked is. :-)
2014. jan. 5. 17:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Én régebben úgy voltam vele, hogy NEM kellene roma pasi.

Aztán az élet összehozott egyel (sajnos)... Ezáltal 3 ember élete ment tönkre... Nekem nincs jó emlékem/tapasztalatom így... De általánosítani persze nem lehet, bár sok helyen kiütköznek a különbségek, amiket látok.

De mindenki döntsön, ahogy érzi...

2014. jan. 6. 06:52
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos én is egyetértek az utolsóval. Nem a külső a probléma, hanem a gondolkodásuk. A férfiaknak fanta, buli, haverok, a nő otthon háztartást vezet és általában kuss a neve.. A lányomon inkább nyáron látszik, hogy van benne cigány vér, az apjáról még nyáron sem lehetett megmondani.
2014. jan. 6. 08:54
 20/21 anonim ***** válasza:
.
2014. jan. 9. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!