Benneteket a férjetek tart el a gyerekek mellett, vagy ti is dolgozni jártok?
Hát ha a férjed qrva jól keres és luxusban éltek, akkor nem.
Ha az függ tőle, hogy éhen haltok-e, akkor igen.
Attol függ mennyit keres a ferjed ha ő is csak 100at akkor megeri vagy ha max 200 at. Ha többet keres nem éri meg vagyis akkor nem muszaly.
Engem a ferjem tart el de n kezelem a penzt a fizuja 580-650 közt van plussz 100-200 kózt szed össze egyéb melóval de ha szabin van akkor utobbi 0. És 580 az alap igy n azt mondom 100 ért nem megyek el de képzeld érdeklödtem meg regebben es 80 ért vettek volna fel na azert mem kelek fel
Az attól függ. Ha nagyon roszz körülmények közt éltek, akkor nyagyon is.
Persze egy vezérigazgató feleségének "megalázó" lenne ez a fizetés.
Ha te szeretsz eltartott lenni, légy az. Ha megengedhetitek magatoknak, akkor meg főleg.
Én részemről az önálló egzisztenciát választottam, de nem lehetünk egyformák.
Ha a férjem milliókat keresne, még akkor is megkattanék itthon.
Alig várom, hogy szeptemberben újra munkába álljak és a lányunk bölcsibe menjen.
Persze, mindenki más, de én pl. nem tudok úgy élni, hogy nem vagyok hasznos.
Engem nem elégítene ki az egész napos Top-Shop nézése és az eBay-es vásárolgatások.
Persze, emellett gondolom az otthon"ülők" főznek, bevásárolnak, mosnak, takarítanak, de ha valakinek annyi pénze van, hogy boldogan éldegélnek egy havi keresetből 5-6 hónapig, akkor annak "szolgái" is vannak otthon.
Vagy min. mindent mással csináltat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!