Benneteket a férjetek tart el a gyerekek mellett, vagy ti is dolgozni jártok?
Nem tart el a párom a gyerekek mellett. 33 éves vagyok 21 éves korom óta dolgozok ugyanannál a cégnél. Igaz, most járt le a gyedem, megyek vissza dolgozni, bár terhes vagyok a következő babával, de vágyom vissza kicsit a munkatársak közé. Majd ismét gyeden leszek, amit mondhatok saját pénznek, majd ha az is lejár, megyek ismét dolgozni.
A párom bármikor mondhatja, na találtam egy fiatalabb, vékonyabb csajszit, itt elválnak útjaink. Legalább munkahelyem lesz.
Nekem volt olyan munkatársam, hogy a férje 500-600 ezret keresett, de ő nálunk heti 25 órában dolgozott havi 60 ezerért, amit arra költhetett, amire csak akart. Szinte unaloműzésből járt be dolgozni, még terhesen is dolgozott.
Ha én nem szorulnék rá, hogy dolgozzak, mert a férjem annyit keresne, akkor is dolgoznék, ha meg mondjuk nem találnék állást valamiért egy ideig, addig is egy menhelyen önkénteskednék, amihez sajnos munka mellett nem érzek elég erőt.
De otthon ülni, na azt kösz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!