Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehetne tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A szüleimről van szó. Ezt már nem bírom tovább és anyukámnak is elege van. Az apám mindennap részeg, mostis olyan szinten hogy magáról nemtud. A kocsmából hozták haza, és ez már nem az első alkalom. Mindenki tiszta ideg de őt ez nem érdekli. Mit lehetne ez ellen tenni? Már elbeszélgettünk vele akkor 5-6 napig bírta úgyahogy.. Anyukám válást nem szeretne a hitel miatt. 18 éves vagyok.
2014. jan. 4. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

Semmit. Az alkoholisták reménytelenek. Ismerek párat a családomból, szóval nekem nem kel bemutatni őket. Pár év múlva odáig jut, hogy napi szinten 2-szer issza magát ko-ra.

Minél hamarabb meg kell szabadulni tőle.

2014. jan. 4. 22:31
 2/3 A kérdező kommentje:
hát ezaz.. de hogy? csak nem rakhatjuk úgy ki az utcára hogy takarodj vagy vmi.
2014. jan. 4. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Válás esetén is meg lehet szerintem egyezni a hitel közös fizetésében-arányosan. 18 vagy, akár el is költözhetsz, nem kell ezt nézned. Nincs sok beleszólásod, ez az ő ügyük. Anyukádnak el kell válnia, máskülönben nézheti élete végéig, ahogy hulyére issza magát az apád. És közben belerokkan. Ha elválnak, nem fogja abbahagyni az ivást, tovább folytatja, mert alkoholista. Nem nagyon lehet ebből kigyógyítani. Párom szülei is így végezték. Férjem apja állandóan berúgott. Anyósom a fia miatt együtt akart maradni az apjával. Végül már a fia mondta neki, hogy "anyu válj el!", hát elvált. Az apja tovább ivott, meghalt negyven valahány évesen. Pont találkozásunk előtt 1-2 évvel halt meg.
2014. jan. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!