Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet ebből így jó házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből így jó házasság?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, a vőlegényem 26 éves. Én januártól kezdtem, ő februártól kezd dolgozni. Ő a 2. diplomáját most szerezte meg, nekem pedig úgy volt, hogy most lesz meg az első, de az egyik tárgyam nem sikerült, így azzal csak szeptemberben próbálkozhatok újra, tehát egyelőre diploma nélkül kezdtem el dolgozni, de valamennyit majd még be kell járnom a fősulira.

Én 16 voltam, ő 19, amikor összejöttünk. Már 4 éve együtt élünk egy albérletben, amit részben saját keresetből, részben pedig a szülőktől kapott anyagi támogatásból fedezünk.

A párom még nem akart elvenni, sőt eljegyezni sem, mindig azt mondogatta, majd a diplomaosztóm után. Én azonban már nagyon vágytam egy eljegyzésre, ez volt minden álmom, ezért Valentin napon eljegyzett, az volt életem legboldogabb napja.

Elkezdtük szervezni az esküvőnket 2014 júniusra. Nem akarunk nagy partit, csak a szűk család lesz, összesen 30 fő. Mégis azt érzem, hogy ő bizonytalan... Fél az egésztől. Már le van foglalva az étterem meg minden, de ő még mindig bizonytalan, néha azt látom rajta, hogy fél az egésztől. Mikor szóba hozom, csak annyit mond, hogyha idősebb lenne, akkor is félne, mert ő nem erre vágyott kislánykora óta, mint a nők. Ő férfi és nem dobja fel az esküvő gondolata. De nagyon szeret engem és miattam csinálja.

Félek attól, hogy összeházasodunk és pár év múlva befuccsol az egész. Anyagilag se értjük meg mindig egymást, ő más dolgokra költene többet, mint én, néha úgy érzem szórja a pénz.

2014. jan. 4. 16:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én még biztosan nem mennék hozzá.

1. Az akibe 17-20 évesen szerelmes voltam, és azt hittem vele élem le az életem , 21 évesen már nem volt meg. Ma már 30 évesen férjnél vagyok, és boldog nagyon, hogy nem a régi pasim a férjem. Ha akkor összeházasodunk, akkor biztosan elváltunk volna, vagy borzalmasan boldogtalan lennék.

Persze ez nem feltétlenül igaz rád, csak ilyen is sokszor előfordul.

2. Tényleg nem jó ha csak érted csinálja. Az én férjem se akart nősülni, de nem hadakozott ellene, egyszerűen nem tartotta fontosnak. Az eljegyzéskor láttam rajta, hogy boldog, és a polgári esküvő előtt izgatott volt, részt vett a szervezésben. (Más dolog, hogy a templomit nem akarta, azt tényleg csak miattam csinálta, de nem a házasság, hanem a templom ellen volt)

2014. jan. 4. 21:56
 12/12 anonim ***** válasza:

"ő nem erre vágyott kislánykora óta, mint a nők. Ő férfi és nem dobja fel az esküvő gondolata."

Ez nem erről szól, hogy férfi, vagy nő. A férjem alig várta az esküvőnket, ő hozta fel először a házasságot, az eljegyzést, még hamarabb is, mint ahogy nekem eszembe jutott volna, ő ilyen típus.

A legjobb barátnőm pedig irtózik még az esküvő és a házasság gondolatától is.

Vannak emberek, akiknek fontos a házasság, vannak, akiknek nem, sőt nem is látják értelmét, vagy viszolyognak tőle. A vőlegényed valószínűleg inkább ilyen. Szerintem nem kellene kikényszerítened az esküvőt.

2014. jan. 4. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!