Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most az ilyet sajnalni kell, ti mit gondoltok?
Én nem gondolom,hogy létezik olyan kapcsolat,amilyet elképzelsz.Merthogy ezeket a dolgokat,csak elképzelni tudod,hiszen nem vagy benne egy ilyen kapcsolatban sem.A hallomás,az nem ugyanaz,mert ferdíthető...stb.Tehát szerintem olyan nincs,hogy sok év és egy ilyen téma ne kerülne szóba.
Viszont szerintem az,amit írsz "dragam te tervezel eskuvot, mert nekem igenyem van ra" már a kierőszakolás kategória.Én ezért nem hozom fel,pedig már több mint 6 éve együtt élünk szerelemben és a kezem is megkérte már.Igaz,akkor elutasítottam,de ezt már megbeszéltük.
Az utolsó válasz viszont elgondolkodtatott.Sajnos.Mert mindig is el akart venni,akkor meg mi van már?De persze megkérdezni nem akarom,mert azt szeretném,hogy Ő hozza fel és mint mondtam kierőszakolásnak érzem felhozni.
Főkérdésedre a válaszom: nem kell!Aki kierőszakolja,meg is érdemli.Ezt azért látni lehet előre.
Ismerek ilyet.
5,5 év után szakítottak. A pasi ígérgette az esküvőt, gyereket, a lány várt, várt, de nem esett le neki, hogy az összeköltözést is csak halogatja, kifogásokat keres a vőlegénye.
5 év után a pasi elment dolgozni. (addig anyuci kiszolgálta, apja pénzelte). Onnantól nagyképű lett, nem törődött a csajjal. Az utolsó fél évben valami 3x találkoztak, mondván a pasi nem ér rá, mert dolgozik. Pedig olyan munkája volt amiben akkor csinál magának szabadidőt amikor akar.
A végén a pasi megcsalta, ezért szakítottak.
Szerintem a csaj teljesen elvakult volt, nem vette észre hogy nyilvánvalóan csak hülyítette a pasi.
Rossz a kommunikáció az ilyen kapcsolatokban. A csajok nem józanul gondolkodnak, nem veszik észre a nyilvánvalót, mert rózsaszín ködben élnek.
Maguknak köszönhetik. Én az ilyen lányokat nem tudom sajnálni bocsi...csak kicsit kéne felébredni, és észrevennék mi a helyzet....
Én úgy voltam vele, hogy ha 1 éven belül nincs meg a szándék az elköteleződésre, és nem is látom a pasin hogy akarná akkor semmi gond, éljen úgy ahogy akar, de én lelépek, engem ne hülyítsen senki.
Úgy alakult, hogy nem is volt szükség ilyenekre mert nálunk a férjemmel nagyon hamar kiderült hogy közösek a céljaink. 24 éves voltam amikor összejöttünk, ő már majdnem 21.
1 hónap után már megkérte a kezem. Meg is beszéltük, hogy 1 év mire befejezzük a sulit, lesz munka, és összeköltözünk.
Szóval 1 év után összeköltöztünk, és fél év múlva összeházasodtunk.
Senki nem vágta át a másikat, rengeteg időt töltöttünk együtt mindig is, így elég jól megismertük egymást.
Megvolt minden ami kellett, a pénz is az esküvőre. Nem a szüleink pénzéből élősködtünk az esküvőn, mi fizettük. Olyan volt amit mi akartunk, ehhez ragaszkodtunk, hogy ne olyan legyen amit mások várnának el ( pl nagy lagzi, templom stb...nem). 100 ezer ft alatti csak polgári esküvő családdal és barátokkal. Utána pedig ebéd ahol mindenki azt rendelt amit akart, és volt 3 különböző torta is. Ennyi.)
Szóval nem volt mire várni. Összeházasodtunk.
Nem is értem a lányok hogy nem veszik észre ha egy férfi csak szexre használja őket akár évekig is, de nem akar elköteleződni...
27/N
11. amit itt leírsz tipikusan mindkettejük hibája.
A csaj hülye volt, mi a francra várt 10 évig? most komolyan.... nem értem. Miért nem lépett le ha már az eljegyzést is ki kellett erőszakolni?
A pasi meg gyáva , gyenge, szánalmas, és nem utolsó sorban nem egyenes ember. Mert évekig kussolt arról hogy nem akarja elvenni a csajt.
Mindkettő szánalom de tényleg. Meg kellett volna beszélni hogy ki mit vár a kapcsolattól....
Igen, akik házasságpártiak, azok vegyék észre milyen az amikor már feleslegesen várnak.
Én se akartam jövőtlen kapcsolatban élni, elpocsékolni a fiatalságom éveit olyanra aki nem azt akarja amit én. És nem költöztem volna össze minden jöttmenttel, akinek a 20. élettársa vagyok, csak azzal aki megkéri a kezem, és általánosságban ismerem a szándékait. És így is tettem. Ezért nem vesztettem el még egy egész évet sem feleslegesen, mert akivel nem működött, azt is 10 hónap után elhagytam.
A férjemmel meg ugye 1,5 év után házasodtunk. De megbeszéltük nagyon hamar hogy ki mit szeretne, milyen kapcsolatban akar élni, így nem volt probléma. Nem vártunk évekig egy eljegyzésre például. Nem kussolni kell, lapítani, hanem beszélgetni egymással. Nem nehéz....Ja és a férjem hozta fel egyébként először, hogy mit szeretnék a jövőben, mit várok a kapcsolattól általában, mert hogy ő házasságban akar élni.
Abban amit írtál, a csaj a nagyobb hibás. Ki kellett volna nyitnia a szemét, hogy csak ígérgetés van arra, hogy ő kierőszakolta az eljegyzést, semmi több.
A pasi meg egy gyáva féreg amit szintén észre lehet venni ha valaki nem teljesen hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!