Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most az ilyet sajnalni kell, ti mit gondoltok?
Itt arról van szó hogy a nő fél megkérdezni, a pasi meg fél elmondani, hogy nem akarja elvenni, mert az ugye azt jelenti sokak szerint, hogy "nem szeretlek".
Pontosan arról van szó hogy nem beszélnek róla, főleg nem őszintén, hanem utalásokat tesznek, meg húzzák egymás agyát.
Ha az emocionalis reszet nezzuk, egy hazassag a kapcsolat revbe ereset jelenti, ami utan johet a csaladalapitas. En igy gondolom, de elfogadom, ha ez valakinek ebben a formaban nem fontos.
Racionalis oldal: En peldaul evekig nem kaptam arvasagit, mert apam meghalt, es nem voltak hazasok. Kulonbozo okok miatt nehezkes volt bizonyitani, sok ev es sok nelkulozes utan sikerult. Edesanyam pedig nem kapott ozvegyit, hiaba a 3 gyerek... Na, ez sem utolso szempont, hiaba tunik ridegnek, sajnos ilyenre is gondolni kell, ha az ember csaladot alapit. Mondom, csak szerintem!
A kerdes viszont nem errol szol. Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, ha egy parnak ennyire masok az igenyei, az hogy nem derul ki ennyi ev utan? Utana persze a pasi a szemet... Teny, nem volt tole szep huzas, vegulis az eljegyzesbe belement tehat hitegette a not, de 10 ev alatt a nonek eszebe juthatott volna megkerdezni, hogy "dragam te tervezel eskuvot, mert nekem igenyem van ra"? Nem ertem, hogy elhetnek emberek ugy egyutt, hogy ennyit sem beszelnek meg egymassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!