Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most az ilyet sajnalni kell,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az ilyet sajnalni kell, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Sok notol hallom, hogy 5-8-10 ev utan meg nincs eskuvo, de azert meg remenykednek... Mondok esetet: 10 evig egyutt eltek, 10 ev utan kieroszakolta a gyurut, majd egy evre ra a pasi elhagyta. Most oszinten, 5 ev alatt nem derult ki szamara, hogy a parja nem akar ilyen modon elkotelezodni? Nem mondom, hogy baj (bar en hazassagparti vagyok), de ha az egyik akarja, a masik nem, az eleg komoly szakito ok. Az ilyen parok kozott ennyire nem mukodik a kommunikacio? Ti ismertek ilyet, vagy voltatok mar ilyen helyzetben? Mit gondoltok errol?
2014. jan. 3. 18:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Kierőszakolni nem kell a dolgot,a házasság nem erőszak.Viszont abból sosem származik jó,hogy az egyik akarja,a másik nem.Ilyenkor vagy szakítani kell,vagy megegyezni.Bár szerintem az a rosszabb,ha az egyik fél akar gyereket és a másik meg nem.
2014. jan. 3. 18:52
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Itt arról van szó hogy a nő fél megkérdezni, a pasi meg fél elmondani, hogy nem akarja elvenni, mert az ugye azt jelenti sokak szerint, hogy "nem szeretlek".

Pontosan arról van szó hogy nem beszélnek róla, főleg nem őszintén, hanem utalásokat tesznek, meg húzzák egymás agyát.

2014. jan. 3. 18:53
 3/16 anonim ***** válasza:
17%
Le lehet pontozni, mondjátok már meg, hogy minek nõsüljön, a férfi,amikor anélkül is megkapnak mindent.Na én nem lennék ilyen hülye,hogy a semmibe összeköltözzek egy férfival, hogy használjon,aztán ja mégsem veszlek el!
2014. jan. 3. 19:00
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
téged amúgy se vennélek el
2014. jan. 3. 19:03
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Én több mint 8 éve vagyok együtt a párommal, nálunk sem volt eddig de bármikor lehetne ha szeretném. Én speciel nem akarok mert nem szeretem a felhajtást, de bármikor elvenne. És ismerek sok párt akik 8-10 év után házasodtak és nem váltak el, szóval ne általánosítsunk. Főleg akik 18-20 éves jönnek össze ők valószínűleg nem fognak összeházasodni csak mikor már tényleg "felnőttek", van biztos hátterük.
2014. jan. 3. 19:04
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Én meg azt nem értem az olyan férfi aki nem akar nősülni de kierőszakolják belőle ,az miért megy bele a nősülésbe?Általában 1 év múlva el is válnak.Miért mennek bele?
2014. jan. 3. 19:05
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Én sajnálom őket. Beleragadtak egy kapcsolatba, ami nem tart sehova. Akárki akármit mond, és lehetek én bármilyen modern felfogású, a kapcsolathoz hozzátartozik, hogy megismerjük egymást, ha eljön az ideje a férfi eljegyzi a nőt, majd a házassággal és a közös gyerekekkel teljesedik be. Ennek ez a normális menete, így lesz egy "egység" a párból, ilyen kapcsolatba érdemes gyerekeket vállalni. 24/N
2014. jan. 3. 19:09
 8/16 PrettyVillain válasza:
55%
Nő létemre, nem értem azokat a nőket, akik kiharcolják, hogy elvegyék őket. Minek? Ha velem van az a férfi, akit szeretek, ha 10 éve akkor 10 éve, miért lesz más, ha lesz egy papírunk arról, hogy együtt vagyunk? Kidobott pénz a házasság.
2014. jan. 3. 19:11
 9/16 anonim ***** válasza:
59%
az ilyeneken röhögni kell. ha mód van rá akkor hangosan.
2014. jan. 3. 19:14
 10/16 A kérdező kommentje:

Ha az emocionalis reszet nezzuk, egy hazassag a kapcsolat revbe ereset jelenti, ami utan johet a csaladalapitas. En igy gondolom, de elfogadom, ha ez valakinek ebben a formaban nem fontos.

Racionalis oldal: En peldaul evekig nem kaptam arvasagit, mert apam meghalt, es nem voltak hazasok. Kulonbozo okok miatt nehezkes volt bizonyitani, sok ev es sok nelkulozes utan sikerult. Edesanyam pedig nem kapott ozvegyit, hiaba a 3 gyerek... Na, ez sem utolso szempont, hiaba tunik ridegnek, sajnos ilyenre is gondolni kell, ha az ember csaladot alapit. Mondom, csak szerintem!

A kerdes viszont nem errol szol. Egesz egyszeruen nem tudom megerteni, ha egy parnak ennyire masok az igenyei, az hogy nem derul ki ennyi ev utan? Utana persze a pasi a szemet... Teny, nem volt tole szep huzas, vegulis az eljegyzesbe belement tehat hitegette a not, de 10 ev alatt a nonek eszebe juthatott volna megkerdezni, hogy "dragam te tervezel eskuvot, mert nekem igenyem van ra"? Nem ertem, hogy elhetnek emberek ugy egyutt, hogy ennyit sem beszelnek meg egymassal.

2014. jan. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!