Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mi lehet a megoldás ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Nem egyszerű a helyzetem,házasságban élek kb. 10 éve , van két gyerekünk.Amióta megszülettek a gyerekek a nejem teljesen elhidegült tőlem,nincs házas élet közöttünk és az érzelmek sem működnek mint azelőtt.Én pedig megpróbáltam mindent,segítek a gyerekek ellátásában a háztartásban stb. El is mondtam többször a problémáimat neki,mégse változik semmi.Mostanra már olyan szinten vagyok,hogy nem nagyon bírom,pedig többször próbáltam vele normális emberi hangon megbeszélni és továbbra is semmi.Bevallom öszintén azóta egyszer megcsaltam,de nem tud róla semmit.Nem akarom elveszíteni a családom.Mit tegyek szerintetek?
Ezt a nagy marhaságot!
Bevallani?? Olaj a tűzre!!!!!!!!!!!!!!
Amiről nem tud az nem fáj neki,és ugye nem tud róla!
A párterápia semmiben sem segit sőt rengeteg olyan eset van amikor is ott irják alá a válópert !Ne menj belle!!!
Nem szeretnélek végleg elkeseriteni,de ez őrajta áll hogy mit akar tőled!
A másik az hogy, arra is gondolni kellene ,hogy esetleg azért hidegült el tőled,mert lehet hogy ő is megcsalt!
Fő a nyugodtság ,nem kell pánikolni nagyon sok kapcsolat helyrejön, persze bizonyos kompromisszumokat kell kötni ez érdekében, pl több idő a családdal!Remélem segitettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!