Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el a férjemet a számítógép elől?
Párom reggeltől estig a gép előtt van. Szinte már nem is érdeklem.
Van három gyerekünk, bár már nagyok. Most is a gép előtt ül, amikor alszom akkor akar szexelni. Miért ilyen velem?
De most komolyan az ilyen válaszadók mit élnek át, akik azt írják üljön meztelenül az ölébe, meg táncoljon előtte fehérneműben? Ők is minden problémát így oldanak meg, hogy gyorsan bugyira vetkőznek és lejtenek egy szambát a pasi előtt? És sikerült így megoldani? :D
Mindennek az alapja az őszinte KOMMUNIKÁCIÓ. Hiába villogtatod a bugyidat, ha nem tudtok őszintén beszélgetni egymással.
milyen az már, hogy ő ott élvezkedik, jól elvan, neked az időd meg azzal megy el, hogy rá vársz?!
hát ne így menjen el az élet
te mutasd meg, milyen jól el tudod ütni az időd!
ha a gyerekeket már nem kell kiszolgálni, felügyelni, mert nagyok, akkor csinálj programokat barátnőkkel, vagy akár egyedül is. még egy jó film nézése egy nagy vödör kukoricával (egy jó vígjáték, amiken hatalmasakat hahotázol pl.) odavonzhatja a gépfüggőt. ha nem, hát úgy kell neki, de te jól szórakoztál :)
vagy olvass egy jó könyvet.
én ha valaki ilyen - hogy nem velem akar együtt szórakozni, tiszteletben tartom, és NÉLKÜLE szórakozok. ha akar, csatlakozik.
ne emészd magad, az legyen a társfüggők dolga, mutasd meg, milyen egy vagány, életvidám csaj! :)
hüle' pasi, had gépezzen, te eközben kiolvasol pár izgalmas, jó könyvet, megnézel sok-sok szép filmet, elmész barátnőkkel kávézóba és jót nevettek. csupa-csupa élménnyel gazdagodsz, közben azért rá-rá pillanthatsz az uradra, hogy görnyed a noti felett nap mint nap.
majd ha észreveszi, hogy te virulsz ő meg senyved, egyszer csak ő is kér a te programjaidból!
szerintem :)
24: Ez kb. annyira hasznos tanács, minthogy írjon a Télapónak, hogy hozzon virgácsot a férjének.
Már írtam hozzászólásban: számítógépfüggő a férj, nem debil fogyatékos.
Az ilyennél nem működnek ezek a trükkök, a pucér vagy lenge öltözetben való táncikálás sem.
A kommunikáció, megbeszélés sem, mert vagy az illető meg van róla győződve hogy teljesen normális ahogy él és a felesége túlreagálja, vagy bólogat, hogy igen, igazad van, de úgysem történik semmi, mert nem képes abbahagyni. Hát persze, mert ez úgy működik, hogy anyu elsírja a bánatát, apu a homlokára csap, hogy ja téééényleg, majd gyorsan nekiáll felporszívózni és onnantól kezdve minden szép és jó. :-DDDD
Az a helyzet, hogy az én férjem is pontosan ugyanilyen. És elárulok egy titkot: a beszélgetés itt nem segít....
Milliószor beszéltünk már erről. Milliószor mondta: kevesebbet ül a gép előtt és többet foglalkozik velem. Aha. Semmi nem változott. Max 1-2 nap erejéig. Hát ennyit a "beszéljük meg" dologról. Ultimátum kell. Vagy én...vagy a gép. Válassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!