Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságba belefér, ha a feleségnek ellenkező nemű barátja van, és néha kettesben találkoznak, csak beszélgetések, közös programok címén?
A saját házasságotokban kizárjátok azt, hogy bármi közelebbi történhet ilyen esetben?
Van itt olyan akinek a házassága ilyesmi miatt ért véget/került válságba?
nekem van egy nagyon jó fiúbarátom, de ő ugyanúgy a fiúkat szereti mint én, szóval tuti nem fog rámstartolni :) a párom az elején féltékeny volt, de amikor belátta, h a srác meleg, már semmi kifogása nem volt ellene :)
haverkodom fiúkkal, de egyikkel sem vonzódunk egymáshoz, egyébként sem vagyok álomnő, rám a legtöbb pasi általában haverként tekint.
a páromnak is vannak lány barátai, bennem sosem merült fel a féltékenység, egyszerűen tudom és érzem, h engem szeret, nem kezdene ki egyikkel sem.
Szia !
Én is szeretném megosztani tapasztalataimat. Én régen olyan voltam hogy abszolút nem zavartak a párom barátai (legyen az lány vagy fiú), de akkor az is volt a helyzet hogy felvállalt a baráti köre előtt és erősen fogta a kezem, így abszolút meg voltam elégedve. Persze ez részemről is ígyvolt, én is bemutattam barátaimnak és mikor tudtam, vittem közös programokra barátaimmal együtt. Ő is csinált így.
Szóval ez így nálam tökéletesen rendbe van.
Viszont, magyarázzatok el nekem valamit : ha a párod nem vállal fel és abszolút be s mutat egy haverjának sem (legyn az lány vagy fiú) az miért van ?
1. mert szégyell (de akkor miért van veled együtt?!)
2. bunkó és kész (de még mndig az első számú feltételezés a domináló)-elnézést mást nem nagyon tudok ebből levonni.
A két és fél éves párkapcsolatom ezért is ment tönkre, mert míg én felvállaltam őt a baráti társaságomnál, ő soha nem tette, még élőben sem mutatott be. A nyarat együtt töltöttük, akkor sem ismertem meg egy híres haverját sem hogy menjünk közös programozni meg stb, pedig mindig dicsekedett valami nagy lány barátjáról. Na, most ebből én mit értsek ?
Fiúbarátai előtt szégyellt, tudom, mert nem voltam elég menő mint azok, egyszer meg is kaptam egy szép jelzőt, de akkor sem állt ki mellettem, pedig ezt felhoztam barátomnak a későbbiekben és hallotta ő is. Én kiálltam volna a barátnőm mellett a helyében !! És biztos vagyok benne, hogy minden szeremes férfi megtette volna, hogy a nőjét megvédje.
Szóval nekem ezek után megvannak az igen igen követeléseim egy kapcsolatban, és hogy a jövőben megtalálom-e azt aki képes annit adni nekem , mint amennyit én adok neki, az jó. Más elvárásom pl nincs.
2-es vagyok. Ez nem ilyen törvényszerűen lett nálunk kikiáltva, hogy nem megy senki idegenneművel sehová, és kész, hanem valahogy adja magát. A régi fiú haverjaim mind megnősültek, közösen voltunk már programokon, családok együtt, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a férjem nem ér rá, és akkor én az egyik másik :-) férjjel nekiinduljak egy programra, pl. moziba, akinek otthon ül szintén a neje. Olyan furi, elképzelhetetlen. Amúgy is annyit dolgozunk, hogy alig van időnk a férjemmel együtt lenni, azt a kis szabadidőnket legalább együtt akarjuk tölteni, nem külön-külön más-más férfival, nővel, hisz egymás párjai vagyunk.
Aki meg tanácsokat adott a fiúknak, azzal a hölggyel kapcsolatban nekem is ez a meglátásom, hogy ilyen bugyuta lelkizés, ez neki jó, pletykadélutánként, de ennek értelme??? Nulla szerintem. Lányok hajlamosak ezt értelmes elfoglaltságnak tekinteni, bocsi, de szerintem egy egészséges férfi gyomra nem is nagyon hajlandó ilyet bevenni, hogy juj, üljünk be egy cuki kávézóba, és beszéljük ki a barinőmet, hogy miért nem jó neki velem...
Hát az én férjem ilyenre biztos nem lenne hajlandó.
Belefér, gimis barátaim. Sokszor kettesben is találkozok velük vagy elmegyünk korizni, moziba, kávézni. Ugyanolyan barátaim mint a barátnőim: tanácsot adunk egymásnak, támogatjuk a másikat. Az egyik meleg. A páromnak is vannak nő barátai.
Olyan kapcsolatba pedig nem mentem volna bele, ahol nincs meg ez a feltétlen bizalom mint köztünk, különbenis úgy voltam vele, hogy egy férfiért nem mondok le az igaz barátaimról legyen az nő vagy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!