Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy házasságba belefér, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy házasságba belefér, ha a feleségnek ellenkező nemű barátja van, és néha kettesben találkoznak, csak beszélgetések, közös programok címén?

Figyelt kérdés

A saját házasságotokban kizárjátok azt, hogy bármi közelebbi történhet ilyen esetben?

Van itt olyan akinek a házassága ilyesmi miatt ért véget/került válságba?

2013. dec. 19. 14:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

A férjemnek vannak női barátnői. Az egyik leszbikus, a másik az exe. (Vannak női haverjai, kollégái is, de ők nem jelentősek.) Én ezt a kapcsolatunk elején elfogadtam, így most se pampogok. De azért volt 1-2 dolog, ami nem tetszett, ezeknek hangot is adtam. Pl. az ex volt, hogy megkérte a férjemet, amikor még nem voltunk házasok, hogy masszírozza meg a lábát. Most képzeljétek el, hogy én kint vagyok a fürdőben, kimászok a tus alól és hatalmas nyögdécseléseket hallok bentről az ex szájából... Mély levegő, felöltöztem, bementem, pókerarc és abba is hagyták a lábmaszit. Nem akartam hisztériázni, de később mondtam a férjemnek, hogy ez nekem nagyon rosszul esett. Nekem napokig kérlelni kell, hogy masszírozza meg a hátam, ők meg találkoznak és egyből lábmaszi... Úgyhogy azóta nem volt ilyen. Meg, amikor az ex nosztalgiázik, hogy milyen volt, mikor az anyja rájuk nyitott szex közben... Közlöm, hogy ne haragudjon, de ez engem nem érdekel. Szerencsére ritkán találkozunk vele, így elviselhető. De az is elég gáz, amikor hazajön és az anyósom körbeugrálja. Úgyhogy van ilyen.

Lehet, hogy így ezek alapján baleknak tűnök, de a férjem az utóbbi 8 évben többször is bebizonyította, hogy az exnek semmi esélye nála. Ugyanakkor tényleg jóban vannak, barátok. Hát ez van...

2013. dec. 19. 15:00
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Vannak ellenkező nemű barátaink, van úgy, hogy összefutunk velük, vagy beugrunk hozzájuk valamit megbeszélni egyedül. De szórakozni nem járunk el velük kettesben, igazából erre nincs is igényünk. Ez nemcsak az ellenkező nemű barátokkal van így, szórakozni mindig együtt járunk, nincsenek külön csajos, vagy pasis napok sem. A társaságunk is ilyen, általában mindenki viszi magával a párját buliba, vagy szórakozni.
2013. dec. 19. 15:00
 13/29 anonim ***** válasza:
65%
nagyon fura, hogy valaki azt mondja, hogyha tökéletes a párkapcsolatod már nincsen szükség barátokra, valószínű neki nem voltak soha komoly barátai. A barátság és a szerelem teljesen más dolog és mind a kettőre van szüksége az embernek.Az, hogy épp nő vagy férfi a barátod az egyéntől függ. Szerintem belefér persze ez.
2013. dec. 19. 15:04
 14/29 anonim ***** válasza:
47%
A feleségnek igen, a férjnek viszont már nem lehet nőnemű barátja, mert akkor "biztos megcsal". Szóval elég álságos kérdés.
2013. dec. 19. 15:09
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
Persze, hogy belefér, bizalom kérdése. Gondolj bele, ha a barátnőivel van a feleség, mi rá a garancia, hogy nem biszex és velük nem csal meg? Mert az is ugyanúgy megcsalás, a házasság csak 2 emberről szól.
2013. dec. 19. 15:12
 16/29 anonim ***** válasza:
50%
Mi nem igénylünk ilyesmit szerencsére, közös barátink vannak.
2013. dec. 19. 15:37
 17/29 anonim ***** válasza:
73%

13-asnak, én vagyok az első. Nem, nem szexuális életről van szó, amikor a barátnők is szóba kerülnek, sajnálom, hogy neked ez jutott eszedbe. Mindkét jó barátomnak voltak párkapcsolati gondjai, amikor beszélgettünk róla, elmondtam, szerintem hogy látja a nő a helyzetet, megpróbáltam nekik segíteni megérteni a problémát női szemmel. Azt végképp nem értem, miért lenne ezáltal a férjem megcsalva, vagy hogy miért lenne ettől az én életem izgalmasabb, de a lényeg az, hogy te tudod helyettem is. :) Tudod, vannak barátnőim, és velük is megbeszélem, ha valami gondjuk van, egy férfi baráttal ez miért lenne másképp? Nem állat vagyok, hogy ha kettesben maradok egy ellenkező neművel, akkor gátlástalanul rávetem magam, nem is értem, hogy képzeled. :D

Amúgy a hobbim a férjemet teljesen hidegen hagyja, én viszont szeretem csinálni. Amúgy a férjem mindig tudja, hol és kivel vagyok, nincs mit titkolnom előtte.

2013. dec. 19. 15:38
 18/29 anonim ***** válasza:
67%
Sok helyen látom a közös barátaink megfogalmazást, ez amúgy a tapasztalataim alapján többnyire a fiú barátait és párjukat jelenti.
2013. dec. 19. 15:56
 19/29 anonim ***** válasza:
38%

" Mindkét jó barátomnak voltak párkapcsolati gondjai, amikor beszélgettünk róla"

Jaj, hát kinek nincsenek, ez indok erre?

"elmondtam, szerintem hogy látja a nő a helyzetet, megpróbáltam nekik segíteni megérteni a problémát női szemmel... Tudod, vannak barátnőim, és velük is megbeszélem, ha valami gondjuk van, egy férfi baráttal ez miért lenne másképp?"

Milyen érdekes, egyik pillanatban különbséget teszel a férfi és nő között, ezzel indoklod hogy miért szükséges a segitséged, egy mondattal később pedig arra hivatkozol hogy tökmindegy férfi vagy nő, nincs jelentősége^^.

Na most akkor van különbség vagy nincs? Mert ha nincs akkor miért ne beszélhetné ezt meg egy férfi barátjával, te miért kotnyleskedsz ott, mi az ami téged itt érdekel?

Párkapcsolati elemzést végzel úgy hogy a szex szóba sem kerül? Na ne, most szerinted én ezt eszem? Akkor mégis miben adsz tanácsot, hogyan nevelje a gyerekét? Vagy legyen kedves vele mert a lányok azt szeretik?

A világ összes férfia nevében köszönöm a tanácsaid, minden bizonnyal nagyon sokat segitenek.

Hallgass rám, semmit az égegyadta világon nem tudsz segiteni ezekkel a butaságokkal egy zátonyra futott kapcsolaton. Amit te segitségnek hivsz az nem szól másról mint rólad, igy nem olyan uncsi, van egy kis izgalom számodra a férjeden kívül. Majd eljön az idő mikor több izgalomra vágysz. Természetesen akkor még magadnak is meg lesz magyarázva: túl sokat ittunk, hülyeséget csináltunk, soha többé, a férjem elhanyagolt ..végtelenül unalmas közhelyek.

Te ott sündörögsz a tűz körül, lehet sosem teszed bele a kezed, senki sem tudja előre ezt még te sem, de itt a lényeg az: neked fontos hogy a lehetőségét fenntarthasd.

2013. dec. 19. 16:20
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy nagyon jó fiúbarátom, sokat találkoztunk, szerettünk együtt lenni, persze csak barátok voltunk. A páromat nem zavarta. Mára a barát a férjem:)
2013. dec. 19. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!