Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van okom azt gondolni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom azt gondolni, hogy van valakije rajtam kivul?

Figyelt kérdés

5eve elunk hazassagban, van egy 3eves fiunk, en a ferj vagyok.

A furcsanak tartott dolgai:

Lehalkitott telefon, mindig a kozeleben van, pedig regebben volt, hogy ket napig is a taskajaban felejtette.

E-mail lekodolva, eddig nem volt.

feszult, ha valamiert elkerem a telefonjat.

A telefon tiszta, lehet torol minden illegalis dolgot.

Ha ilyenekre rakerdezek akkor gyanakvonak, nyomozonak nevez, nem valaszol.

2013. dec. 15. 13:23
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Meg azon gondolkodok, hogy kitalalok valami olyon nagyobb volomenu dolgot ami tobb kozos penzt igenyelne (lakasfelujitas, autocsere stb) kettonk szamara ami a kozeljovoben lehetne esedekes, azt hogy reagalja le.
2013. dec. 15. 16:50
 22/33 anonim ***** válasza:
45%
Ez már beteges. 5 és házasság és egy gyerek után ide jössz fel szövögetni az elméleteid. Te nem egy kérdést tettél fel. Te már eldöntötted, hogy megcsal és az isten se veri ki belőled a gondolatot. Ha ilyen megrögzötten féltékennyé váltál most akkor az is maradsz és nagyon sajnálom a feleséged. Ne csodáld ha ezután tényleg elhagy és mást keres. Ahelyett, hogy nyitottan és komolyan leülnél vele. A határozottság meg nem azt jelenti hogy elkezdesz nyomozni, hanem hogy odaállsz elé és megbeszéled..
2013. dec. 15. 17:05
 23/33 A kérdező kommentje:

S viktoria

"Ahelyett, hogy nyitottan és komolyan leülnél vele. A határozottság meg nem azt jelenti hogy elkezdesz nyomozni, hanem hogy odaállsz elé és megbeszéled.."

Ha elolvasnad a kerdes mezoben amit irtam, akkor latnad, hogy probaltam megbeszelni, de nem hajlando ezel a temaval foglalkozni, egyszeruen NEM VALASZOL! gyanakvonak, nyomozonak nevez. A nyomozgatas csak ez utan kezdodott.

2013. dec. 15. 17:18
 24/33 anonim ***** válasza:

Szerintem konkrétan még nem lehet senkije.

A lényeg az, hogy hogy viszonyul hozzád. Szívesen veszi a közeledésedet? Jól esik neki ha csak úgy megöleled? Szex van? Inkább ezek alapján lehet megtudni hogy mit érez irántad. Ha nagyon elzárkózik, akkor lehet valaki a képben, vagy csak szimplán kihűlt a részéről a dolog. Ha viszont nem érzed hogy távol akar tartani magától, akkor semmi okod gyanakodni.

35/N

2013. dec. 15. 18:14
 25/33 A kérdező kommentje:

Jol viszonyul a kozeledesemhez, vagyis nem valtozott.

Olvasva a valaszokat, ugy gondolom, hogy en reagalom tul a dolgot. Valoszinu csak kicsit megfaradt a dolog..

Koszi a valaszokat

2013. dec. 15. 18:41
 26/33 anonim ***** válasza:
70%
Csak a saját tapasztalatom tudom leírni, (sajnos). Én 100.000% bíztam a feleségemben, elképesztően egyre járt az agyunk, mondhatnám az isten is egymásnak teremtet minket. Legalább is gondoltam én, a látszat is teljesen ez volt. Szeretett, és jó úton haladtunk, lakásvásárlás, gyerek, stb. De egyszer csak kiderült hogy félre lépegetett,és nem egyszer! Ezek neki csak kalandok voltak, persze ez nem azt jelenti hogy elnéztem neki. Tehát azt akarom mondani hogy az ilyesmi egy tökéletes kapcsolatban előfordulhat, a másik fél még csak nem is sejti. A történtek után azt mondom ne bízz senkiben, a bizalom egy baromi nagy kiszolgáltatott élethelyzet. És egy életre helyrehozhatatlan sebeket szerezhet az ember. A mai világot látva, mindenki elcsábítható, vagy így, vagy úgy.
2013. dec. 15. 20:06
 27/33 anonim ***** válasza:
A bizalom megléte lehet, hogy aztjelenti, hogy kiszolgáltatott vagy... de ha nincs, még rosszabb a helyzet szerintem. Ugyanis ha nem bízol, azzal is elronthatsz mindent. Az a te hibád lesz. Ha viszont megbízol..és mégis koppansz, nem hibáztatod majd magad. Mindig rosszabb ha saját magadra haragszol, mint másra. :D Egyébként meg ezek szerint nem változott a helyzet. Intimitás, közeledés..minden a régi, akkor a buta telefon miatt nem kéne túl bonyolítani a dolgot. Szimplán legyetek boldogok.
2013. dec. 16. 19:40
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ne legyel naiv!

A leirt dolgokbol en tobb, mint 50%-ra teszem, hogy van egy udvarlo.

Fel van mostanaban dobva?

Facebook-ra miket rak ki?

Remelhetoleg uj fehernemut nem vett még?

Ezeket a mondatokat hallottad mostanaban?

"-Jaj de szep az a hegy/felho/folyo/viz/napsugar!

-Veled nem lehet semmit megbeszelni.

-Mert te olyan tokeletes vagy!"

39F

2013. dec. 18. 13:23
 29/33 anonim ***** válasza:
nem tudom hol tart az ügyetek de elég egyszerűen ki lehet deríteni h kamuzik-e. azt figyeld h h reagál ha szóba hozod a megcsalást: ha feltűnően elvicceli, vagy túl nagy cirkuszt csinál akkor vaj van a füle mögött. ha csak elszomorodik vagy azt látod h komolyan megdöbben és szeretné tudni h miért nem bízol benne,akkor nem kell aggódnod. tudod h van: az kiabál akinek a háza ég
2014. febr. 1. 11:47
 30/33 anonim ***** válasza:

1-esnek!

" tud-e féltékeny lenni egyáltalán, mennyire vagyok Neki fontos, mennyire szeret stb."

Nem feltétlenül függ össze a kettő: a szeretet és a féltékenység.

Van, amikor puszta birtoklási vágy marad, és gonoszság, hogy: " ha a mi kapcsolatunk nem sikerült, akkor mással se sikerüljön neki"

Nem egy ilyet ismerek, aki egyszerű birtoklási vágyból és irigységből féltékeny.

2014. febr. 1. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!