Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom azt gondolni, hogy van valakije rajtam kivul?
5eve elunk hazassagban, van egy 3eves fiunk, en a ferj vagyok.
A furcsanak tartott dolgai:
Lehalkitott telefon, mindig a kozeleben van, pedig regebben volt, hogy ket napig is a taskajaban felejtette.
E-mail lekodolva, eddig nem volt.
feszult, ha valamiert elkerem a telefonjat.
A telefon tiszta, lehet torol minden illegalis dolgot.
Ha ilyenekre rakerdezek akkor gyanakvonak, nyomozonak nevez, nem valaszol.
S viktoria
"Ahelyett, hogy nyitottan és komolyan leülnél vele. A határozottság meg nem azt jelenti hogy elkezdesz nyomozni, hanem hogy odaállsz elé és megbeszéled.."
Ha elolvasnad a kerdes mezoben amit irtam, akkor latnad, hogy probaltam megbeszelni, de nem hajlando ezel a temaval foglalkozni, egyszeruen NEM VALASZOL! gyanakvonak, nyomozonak nevez. A nyomozgatas csak ez utan kezdodott.
Szerintem konkrétan még nem lehet senkije.
A lényeg az, hogy hogy viszonyul hozzád. Szívesen veszi a közeledésedet? Jól esik neki ha csak úgy megöleled? Szex van? Inkább ezek alapján lehet megtudni hogy mit érez irántad. Ha nagyon elzárkózik, akkor lehet valaki a képben, vagy csak szimplán kihűlt a részéről a dolog. Ha viszont nem érzed hogy távol akar tartani magától, akkor semmi okod gyanakodni.
35/N
Jol viszonyul a kozeledesemhez, vagyis nem valtozott.
Olvasva a valaszokat, ugy gondolom, hogy en reagalom tul a dolgot. Valoszinu csak kicsit megfaradt a dolog..
Koszi a valaszokat
Szerintem ne legyel naiv!
A leirt dolgokbol en tobb, mint 50%-ra teszem, hogy van egy udvarlo.
Fel van mostanaban dobva?
Facebook-ra miket rak ki?
Remelhetoleg uj fehernemut nem vett még?
Ezeket a mondatokat hallottad mostanaban?
"-Jaj de szep az a hegy/felho/folyo/viz/napsugar!
-Veled nem lehet semmit megbeszelni.
-Mert te olyan tokeletes vagy!"
39F
1-esnek!
" tud-e féltékeny lenni egyáltalán, mennyire vagyok Neki fontos, mennyire szeret stb."
Nem feltétlenül függ össze a kettő: a szeretet és a féltékenység.
Van, amikor puszta birtoklási vágy marad, és gonoszság, hogy: " ha a mi kapcsolatunk nem sikerült, akkor mással se sikerüljön neki"
Nem egy ilyet ismerek, aki egyszerű birtoklási vágyból és irigységből féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!