Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom azt gondolni, hogy van valakije rajtam kivul?
5eve elunk hazassagban, van egy 3eves fiunk, en a ferj vagyok.
A furcsanak tartott dolgai:
Lehalkitott telefon, mindig a kozeleben van, pedig regebben volt, hogy ket napig is a taskajaban felejtette.
E-mail lekodolva, eddig nem volt.
feszult, ha valamiert elkerem a telefonjat.
A telefon tiszta, lehet torol minden illegalis dolgot.
Ha ilyenekre rakerdezek akkor gyanakvonak, nyomozonak nevez, nem valaszol.
Én nem nyomoztam, hanem puhatolóztam.
Vajon féltékennyé tudom tenni a párom? Ha van valakije úgyse tudom, ha nincs akkor úgyis számon kér és akkor kicsit húzom még, ha sikerül a dolog, elérem a célom, akkor elmondom Neki, hogy ez csak egy próba volt, hogy tud-e féltékeny lenni egyáltalán, mennyire vagyok Neki fontos, mennyire szeret stb.
Mondjuk ez régen volt, akkor még lehetett ilyesmit csinálni, meg is értette, be is látta, hogy a kapcsolatunk nem éppen ott tart ahol lennie kellene, jogos volt a feltételezésem, de alaptalan. Ma már nem tehetném meg, sajnos végleg tönkre ment azóta.
De a teszt szempontjából lényegtelen. Próbáld meg, hátha neked is sikerül!
25/N
"Én nem nyomoztam, hanem puhatolóztam.
Vajon féltékennyé tudom tenni a párom? Ha van valakije úgyse tudom, ha nincs akkor úgyis számon kér és akkor kicsit húzom még, ha sikerül a dolog, elérem a célom, akkor elmondom Neki, hogy ez csak egy próba volt, hogy tud-e féltékeny lenni egyáltalán, mennyire vagyok Neki fontos, mennyire szeret stb. "
NEKEM ez a játék egyenlö lenne azzal, hogy BEFEJEZEM a kapcsolatot, mert aki "féltékennyé akar tenni", az túllépi ezzel az általan meghúzott határt.
Nekem alapvetö, hogy 100%-osan bízom a társamban, (pl azt sem tudom, hogy le van-e védve az email-címe, mert soha nem néztem utána, a telefonját sem néztem még soha meg, de ha elkezdene mással feltünöen flörtölni - mert csak így tudna bizalmatlanná tenni -, az nekem annyit jelentené, hogy nem akarja a kapcsolatunkat fenntartani.
Talalkozni nem talalkozik senkivel se szerintem, vagyis kb.egy heten par oraja lenne ra, mert maskor ott a gyerek, vagy dolgozik.
A telefon elkerest mar probaltam: nem viheti be munkaidoben, es volt ket hivasa a korhazbol, mondtam neki, hogy masnap ne vigye el telefont, en majd felveszem ha keresik, persze nem hagyta otthon, allitolag elfelejtette.
a feltekennye teves szerintem sem opcio
Mindig csinosan oltozik, ebben nincs kulonbseg.
Minden evben elszoktunk menni ilyenkor telen egy hetvegere, mondtam, hogy latom faradt stb.stb. most nenjen egyedul el, vagy egy baratnojevel valahova, en itthon maradok a gyerekkel, meg a melom is sok mostanaban, de nem kapott az alkalmon...
És alapból utálom, hogy ha az abszolút magánszférámat sem tarthatom meg, pl. a telefonomat, az email címemet és a kódjaimat is meg kell osztanom.
Ez nem jelenti azt, hogy megcsalom, vagy meg akarom csalni.
Vannak ilyen természetű emberek.
Az is lehet, hogy valamilyen meglepetésre készül.
Volt egy ismerősöm. A nő hetenként kétszer eltűnt, nem mondta meg, hogy hova. A férj természetesen kezdett féltékennyé válni. A végén kiderült, hogy a nő a lakótelepen egy barkács műhelyben töltötte az időt, és szép könyvespolcot csinált a műhely vezetőjének az irányításával sk. a családnak karácsonyra. :)
Nalunk eddig nem volt ilyen maganszfera meg tarsai.
Az en telefonomat hasznalja altalaban, mert szinte ingyen lehet telefonalni rajt, jobban tudja kik vannak cimlistaban mint en, az ove kartyas. Egy E-mail cimunk van, az van megadva mindenhova,szolgaltatok stb. Meg persze a munkahelyi kulon-kulon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!