Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom azt gondolni, hogy van valakije rajtam kivul?
5eve elunk hazassagban, van egy 3eves fiunk, en a ferj vagyok.
A furcsanak tartott dolgai:
Lehalkitott telefon, mindig a kozeleben van, pedig regebben volt, hogy ket napig is a taskajaban felejtette.
E-mail lekodolva, eddig nem volt.
feszult, ha valamiert elkerem a telefonjat.
A telefon tiszta, lehet torol minden illegalis dolgot.
Ha ilyenekre rakerdezek akkor gyanakvonak, nyomozonak nevez, nem valaszol.
Közeledik a Karácsony. Vagy esetleg nem lesz valami évfordulótok?
A titkolózásnak lehet valami meglepetés is a hátterében, ami szervezést igényel.:)
Én tavaly nagyon kajtattam egy ajándék után, aztán majdnem fejbe vágtam vele párom, mert ő megcsalásnak vélte a dolgot.:)
Nekem az furcsa, hogy nem volt eddig magánszféra!!
Tudod, csinálhat magának saját mélcímet, amiről te nem tudsz, mondhatja a másiknak, hogy ne küldjön SMS-t, csak hívja ismeretlen számról, netet használhatja titkosítva is, akkor az előzmények sincsenek meg. Ha akar, megcsalhat úgy, hogy észre sem veszed. Engem az érzelmi elfordulás jobban zavarna, hogy más is megtetszett neki, mint az, ha csak pusztán szex lenne.
Szerintem figyelj, de ne gyanúsítgasd. Az ilyesmi ki fog derülni igen hamar, el fogja árulni magát. Van valaki, akire gyanakszol?
Soha nem voltam feltekeny, nem az a tipus vagyok, csak gyanum van, de minden megcsalas, vagy ismerkedes, flort kiderulese gyanuval kezdodok... Ha mar gyanus valami, akkor csak utana nezhetek? Mivel az en telefonom mint irtam nyitott konyv.
Mint irtam az E-mail az kozos, mondhatom ugy is, hogy csaladi, a szamitogepen nezzuk csak, tehat mas nem fer hozza, csak o meg en.
Miert keresnem mashol a boldogsagot, ezt nem is ertem.
A hatarozottsagot meg abban latom, hogy foglalkozok a problemaval, nem az idore hagyom, hogy megoldja.
Ha tényleg nem vagy féltékeny típus, és ez most más...
Ne legyél olyan kiszámítható. Udvarolj, lepd meg. "Rabold el" a munkahelyéről egy ebédre. Küldj neki virágot. Munka után várd meg, és vidd el romantikázni valahová.
Ha van valakije, akkor ezzel keresztbe húzod a számításait, ideges lesz, vagy legalábbis lelkiismeretfurdalása lesz. Ha nincs, akkor meg nagyon boldog. Veszítenivalód nincs. A virág meg... hát az irigységet szül. Mindig akad egy-két jóindulatú kolléga, aki ilyenkor közölni szeretne valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!