Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ő reagálja túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő reagálja túl vagy én vagyok érdektelen?

Figyelt kérdés

Egy kissebb hullám völgybe vagyunk munka terén a férjemmel.

Az én munkahelyem a nyáron becsődölt és amit hirtelen találtam az rémes... A főnök nem jelentett be és a nqpi fizetésemet is csak akkor adja ide ha vendég van, akkor,se annyit amiben megegyeztünk, hanem amennyit épp Ő gondol... Így viszont drágább a bejárás és az egész napos ott létem, mint amit megkapok. Így jövő hét végén befejezem a munkát, szerintem érthető és a természetesen a Férjem is nekem ad igazat.

Viszont a Férjem cégénél is elbocsátások lesznek, de egyrészről nem hinném hogy a legjobb üzlet kötöjüket küldenék el (ténylegesen ezt mutatják az eladások), Másrészről 4 nyelven beszél anyanyelvi szinten, ami nehezen pótolható. Viszont ha el is küldik akkor is van hova mennie, egy ismerősünk szó nélkül át venné már holnap is. De ha minden kötél szakad, akkor apósom vállalkozásánál is lenne munka mindkettőnknek.

Viszont a Férjem már hetek óta tiszta ideg, nem lehet hozzá szólni, csak az orrát lógatja, mintha most jönne a világvége, holott sokmindenre nem kell költenünk, saját lakásunk van, hitelmentesen, kert is van így zöldség is van elég tavaszig, a számlák minimálisak és azért félretett pénzünk is van.

Szerintetek is annyira vészes lenne a helyzet mint ahogy a Férjem latja és halálra kellene aggódni magunkat, mert munka nélküli leszek nagyon max egy pár hónapig vagy én venném fél vállról?

2013. dec. 5. 10:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Főnököt szépen jelentsd fel azért!
2013. dec. 5. 10:17
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Az én férjem is mindig jobban aggódik a megélhetés miatt, szerintem túlságosan is. Amikor GYES-en voltam, akkor is lógatta az orrát, most munka nélkül vagyok, az ő fizetéséből simán megélünk, probléma nélkül, mégis nyomasztja. Amíg dolgoztam, én is jól kerestem, az én fizetésemet szinte el sem költöttük, illetve kifizettünk belőle minden hitelt, és lecseréltük a kocsit. Én sem értem, miért aggódik fölöslegesen, biztos vagyok benne, hogy ha elvesztené a munkáját, másnap én akár közmunkára vagy bárhová is jelentkeznék, és nem halnánk éhen. De majd jönnek itt más vélemények is, ingyenélő feleségekről, elég népszerű téma.
2013. dec. 5. 10:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akinek új a stressz s nem tanulta meg kezelni, az ilyenkor így viselkedik. A férjed viselkedése "normális" ahogy az is normális ha pl. egy kisgyerek fél a sötétben. hasonlóról van szó. Hogy hogyan lehet kezelni ezt, nem tudom. Én két esetet látok: vagy megoldódik a helyzet s megnyugszik, vagy évekig tart a feszültség s egy idő után rájön, nem érdemes feszülten élni, mert csak elmegy így az élet.
2013. dec. 5. 10:25
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem új dolog ez, mert kb 2 éve ugyanez történt, annyi hogy akkor őt is,leépítették, viszont 31-én eljött és 1-jén már az új munkahelyén kezdett. Pedig ehhez a céghez még ismerősünk se volt, elég volt a szakmai önéletrajza és az ajánló levelei. Az én fizetésem meg mindig is csak a szórakozásunkra, nyaralásra és a megtakarításra ment el, még az Ő fizetése se megy el teljesen...

Nem értem ezt a nagy aggódását, tenyleg legrosszabb esetben védő hálóként ott van após vállalkozása, persze én sem szeretnék tőlük függeni, de azt hiszem hogy még így is szerencsésebbek vagyunk mint az átlag.

Viszont azt se szeretném ha a Férjem esetleg azt érezné hogy az ő problémája nekem nem fontos vagy én félvállról veszem a kettőnk életét.

2013. dec. 5. 10:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem normális, hogy aggódik, főleg ha előtte nem volt még ilyen helyzetben, új neki.

Azt nem tudom, hogy lehet kezelni, de én mondanám neki, hogy nem lesz gond, ha elveszti a munkahelyét lesz hova mennie, megtudtok majd élni stb.

Amúgy meg kérdező én a helyedben már ügyvédhez fordultam volna tanácsért, hogy mit lehetne tenni a főnököddel.

Mi az, hogy nem jelent be? Köteles lenne. Meg mi az, hogy annyit fizet amennyit ő gondol?

Van szerződésed amit aláírtál? Ha igen akkor menj el egy ügyvédhez.

Ha nincs, akkor ne panaszkodj a te hibád is, hogy papír nélkül dolgozol. Ha a helyedben lennék és 1 hét után sem lenne szerződésem már kiléptem volna! Ne nézzenek már hülyének!

2013. dec. 5. 10:41
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez való probléma. A depressziós könnyei is valóságosak, akkor is ha van olyan ember aki ezt nem érti meg. Na de azért már egy 31.-én megszűnt munka ha 1.-én újrakezdünk egy másikat.

Ha évekig élne teljes bizonytalanságban akkor esélye lenne belerázódni ebbe az élethelyzetbe, de így az elején mindenképp nehéz.

2013. dec. 5. 10:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Egy dolog, hogy a helyzet lehet, hogy nem olyan vészes reálisan. A másik dolog, hogy őt ez aggasztja. Nem az kell, hogy ülj mellé, és kezdj el te is aggódni, hanem beszélj vele, értsd meg, hagyd, hogy elmondja, mi bántja. Vígasztald meg, önts belé erőt, mondd el, mennyire becsülöd. Ez a feleség dolga, én legalább is így teszek.
2013. dec. 5. 10:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, hogy aggódik.
2013. dec. 5. 10:44
 9/15 anonim ***** válasza:
A molnár is normális.
2013. dec. 5. 10:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát igen túlreagálja, a környezetemben is több ilyen férfit látok, habitus kérdése is. Nyilván ő azért is éli meg ezt nagyobb stressznek, mert a férfi a családfenntartó, úgy érzi ezt neki kell mindig megoldani. Én azt látom, hogy nem lehet megnyugtatni az ilyen férfiakat. Ezzel pedig csak az a baj, hogy aggódnivalót mindig találni, az élet ebben jó partner. Próbáld nyugodtan viselni, és nyugodt derűs maradni, hátha néha ez átragad őrá.
2013. dec. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!