Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elveszíteni a férjemet, de a családomat sem. Mit tegyek?
Párom hosszú idő után az ország másik felében kapott munkát.
Két választásom van:
1. Vagy vele megyek és a családomat csak ritkán látom.
2. Nem megyek vele és benne van a pakliban, hogy megcsal.
Teljesen tanácstalan vagyok... Segítenétek döntenem?
Pont azt akartam írni, mint az első. Amikor férjhez mész valakihez, új családod lesz.
Magyarul neked opció, hogy az új, választott családod otthagyd. Nem lennék a férjed :( Szomorú.
A szülőktől meg kell tanulni leválni, a gyerekük vagy de már kirepültél, nem vagy más kisgyerek.
Ha neked ez kérdés, kár volt férjez menni, maradhattál volna otthon.
Ha te a családoddal lennél inkább (amibe, úgy tűnik, a férjed nem tartozik bele), neki meg mindegy, hogy mész-e, akkor mi a kérdés?
Hagyjátok egymást, mert ez nem házasság.
Egy napot sem? Ez vicc? Hány éves vagy?
El sem hiszem!
Jahhaaajjj, tipikus pasis szakítóduma: "te jobbat érdemelsz nálam"
Ehhez hozzájön a neki mindegy, hogy mész-e...
Nos, ne menj, mert nem akarja, hogy menj. Ezt így soha nem fogja kimondani, de a fenti két mondat erre hajaz.
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ő hajtogatja a legjobban, hogy rossz lenne neked a családod nélkül, maradj inkább.
Szia. nem olvastam vegig a valaszokat de az en velemenyem:
mivel a ferjem megyek vele termeszetesen,de ha igy gondolod hogy nem mesz vele es megcsal akkor ott mar nagy baj van sajnos. en mennek vele,mert a ferjem es onnantol kezdve o a csaladom...
Ezt a kérdést nem a ma reggeli, "ha a férjem éjszakás, elmegyek aludni a 20 km-re lakó szüleimhez, mert félek nélkülük" kérdés ihlette?
Vagy létezik, hogy egy nap két, egyformán bamba nő találjon ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!