Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ideális kompromisszum a legjobb ilyenkor?
tanácstalan vagyok és elkeseredett..
tudom, hogy sok ember van úgy, ahogy én, de valahogy nem találom a megoldást..
férejmmel kb két éve vagyunk házasok de több éve együtt élünk...
eleinte természetesen minden szép és jó volt, mindenhogy.. viszont mióta több a gond minden téren (főleg anyagi, családi, stb), azóta minden más..
egyszerűen alig szexelünk.. én nagyon szeretném akár mindennap, ő viszont kb hét hetente nagy veszekedések után.. és ez így megy kb másfél éve... hiába próbálkoztam beszélgetéssel, problémamegoldással, szexi rucival, romantikus hétvégével, nyaralással, stb.....
semmi...
azt mondja hogy nem akarja, nem kívánja, nincs benne vágyak.. de ha jól alakulnak a dolgok akkor minden jó lesz, ezt ígérgeti..
viszont én már nem bírom.. csinálni akarom, normális szexuális életet akarok élni...
mit tehetnék még? lassan napi veszekedés van ebből..
próbáltam segíteni magamon, de az nem olyan jó..
álmodozom ábrándozom férfiakról is már..
nem fogom megcsalni mert szeretem és tisztelem, becsülöm,de valamit tennem kell!
mit? esetleg van itt olyan akinek párja sokkal kevésbé vagy sokkal többször szeretné a szexet? és milyen megoldást találtatok ki?
egyébként hamarosan gyereket akarunk, de így? és mi lesz utána? lecsökken két havi egyre?
egyébként egészségi gond nincs szerintem, bár sokat dohányzik párom, amúgy minden rendben.. de lakarja tenni..
párterápiát pedig hallani sem akar..
szóval ötletek, tippek, tanácsok?
köszönöm előre is...
én 29 nő, férjem 35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!