Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyen esetben szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben szerintetek mennyi lenne az ideális gyerektartás?

Figyelt kérdés

5 éves kislány. Apuka fizetése nettó 480 minimum (vannak túlórák, egyebek is).

A kislány jár úszni és lovagolni, ezeket nem szeretné abbahagyni és az apa is támogatja. Ez havi 30e.

Heti 1x az apa megy érte oviba és talán nála is fog aludni. Hétvégék váltásban, megegyezés szerint.

Minden költséget az anya fog fizetni (ovi, ruhák, gyógyszer, különfoglalkozások, ovis események, oviba egyéb dolgok).

Ti mennyit kérnétek?

2013. nov. 24. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

40E Ft-ot

és hogy ő fizesse a külön órákat, és ne csak az anya vegyen ruhát, és egyéb eszközöket pl a suliba később. Ezt lefixálva

2013. nov. 24. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Havi 60-70 ezer, annál többet én biztos nem fogadnék el, erre azért még jön a családi meg az adókedvezmény,meg ha én is költők rá valamennyit akkor ez havi 100 ezer,annyinak bőven elégnek kell lenni 10különórára is.
2013. nov. 24. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem kérnék semmit.A rezsit és lakhatást,étkezést én állnám,minden mást az apa fizessen(óvoda,ruhák,különórák)
2013. nov. 24. 12:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Az nem megoldható, hogy ő vegyen meg fizessen dolgokat. Sajnos nagyon szétszórt, ilyenekkel nem foglalkozik. A ruhaméretét nem tudja, elmenni vele vásárolni meg nincs türelme. Semmi érzéke az ilyen praktikus dolgokhoz.

Nem véletlenül váltunk el.

Ő 100at ajánlott, én nagyon sokalltam.

2013. nov. 24. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Akkor mond meg neki, hogy adjon 60-at a maradék 40-et meg utalja egy számlára ami a kicsi nevén van. Így nem lesz gondkésőbb az egyetem vagy egy lakás.
2013. nov. 24. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem képes arra, hogy ő menjen el megvenni, akkor a számlákata adnám oda neki...

Ebben az esetben elfogadnám, amit pedig ebből nem költesz el, azt a gyereknek számlára tényleg.

Ngyon jó lesz neki, amikor indul az életben

2013. nov. 24. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
én is 60-at mondtam volna, és tényleg a többit meg utalja számlára. Vagy fogadd el a 100-at, és oszd be te, nyilván nem mindig fog tudni ennyit adni, addig fogadd el, amíg lehet, mert bár úgy látom, köztetek jó viszony maradt, később azért ha nem tud ennyit fizetni se legyen köztetek gond. Fogadd el, költs el, amennyit szükséges, a többit rakd félre egy részét a gyereknek.
2013. nov. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!