Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít az érzelmi megcsalás is, vagy csak a testi?
Mindkettő nagyon megviselne, hirtelen nem is tudom, melyik a rosszabb. Ha megcsal, testileg, az azt jelenti, hogy nem szeret már engem ÚGY, nem tisztel, ha képes megtenni ilyet. Ha viszont másba lesz szerelmes, az is hasonlóan rossz, ha nem is feküdtek (még) le egymással, mert a végeredmény ugyan az: nem szeret.
Páromnak vannak nő barátai, de ezzel nincs is gondom, nekem is vannak ellenkező nemű barátaim. Az viszont nekem is rosszul esne, ha bennük jobban megbízna, mint bennem, többet beszélne velük, mert úgy gondolja, hogy jobban megértik. Van egy bizonyos határ, amin túl már zavarna a dolog, ha nem is lenne megcsalásról szó, akkor is.
23/N
A "testi megcsalás" nem megcsalás, csak az érzelmi. A "testi megcsalás" csak egy kvázi önkielégítés, szerintem semmi köze a megcsaláshoz.
ffi
Rosszabbul reagálnék az érzelmi megcsalásra, mint a testire (azért sem tenné zsebre amit kap :D ).
Testi megcsalás miatt dühös, mérges lennék, megalázottnak érezném magam. De ha valóban csak testiség volt, akkor talán a párom is dolgozna rajta, hogy egymásra találjunk, az talán bánná is. De az érzelmek...
De mást szeretni nem bűn, tehát megbocsáthatatlan. Nagyon nagyon szomorú lennék, hogy mást szeret. Ott már nincs mit tenni. Ha nem is jön össze a szerelmével, akkor is tudnám, hogy nem engem szeret, csak egy pótlék vagyok :(
En is ateltem tavaly oktoberben, hogy a parom erzelmileg(email, chat, sms) megcsalt. Raadasul egy ismerossel a csaladbol.
Nekem ez rohadtul fajt. Nem tudom osszehasonlitani a fizikai megcsalassal, mert arrol nincsen tudomasom.
A reakcio tobb lepcsos volt:
-eloszor is nem ertettem az egeszet, mert SZERINTEM nem erdemeltem meg
-masodszor meg egyszeruen nem birtam hozzaerni(2 honap szunet jott) Erdekes, hogy o izzott. Es az is erdekes, hogy az a lufi, amit fujtunk, hogy o milyen egy szende szuzies kislany, en meg mekkorra genya vagyok, az teljesen kipukkadt.
-facebook account es flortogletes
-aztan meg tudni akartam, hogy hogyan allunk? Mondtam, hogyha most elvalunk, akkor osztozzunk meg 50-50%, ha viszont maradni akar, akkor alair egy szerzodest amiben MAR nem 50-50 szerepel.
-megbeszeltuk, hogy valas eseten hogyan latjuk a kolkoket.
-kozben parterapia
-aztan a terapia, meg a fajdalmak hatasara valtozas
-itt tartunk most
En azota flort/kapcsolati szinten semmin nem lepodom meg!!!
Most ugy gondolom, hogy a szemelyisegem ennek hatasara erosebb lett:
Egy eletem van. Es most mar en is ugy erzem, hogy MAGAMNAK tartozom annyival, hogy ha valaki nem boldog mellettem, akkor nem szabad huznunk egymas idejet. Mert ha o boldogtalan, akkor en is az leszek. Ilyen esetben szepen csondben el kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!