Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kulon kassza es gyerekvallalas? Hogyan?
Ferjemmel kezdetektol kulon kasszan vagyunk. Most babat szeretnenk. Gyes-en nem maradok otthon, de a gyed is kevesebb, mint a fizetesem fele.
Akik kulon kasszan vagytok, hogy oldottatok meg?
Én is kulön kasszán voltam, jött a gyerek, es kérdeztem a " párom"
Veszünk babakocsit? Vegyél, ha NEKED ez fontos, es kb mindenre ez volt a válasz. És kb mindenre ez volt a válasz. Mire a gyerekunk 5 eves lett, teljesen lerongyolódtam, a szuleim is ( mert ök is sok mindent vettek) , a " párom " meg egész más szinten élt.
Azóta persze elváltam es nem birom ma felfogni, h h tudtam azzal a gusztustalan alakkal egyutt élni, es azt se tudom, ha valaha meg kepes leszek egyuttélni valakivel , úgy megcsömöröltem.
Csak azt nem értem, minek házasodni, ha gyakorlatilag külön élete van a két félnek.
Szexelni házasságkötés nélkül is lehetne.
Miert lenne kulon eletunk? Kozos hazunk van, kozos hitel, kozos megtakaritas. Ami pedig ennel fontosabb, kozos celjaink, vagyaink, terveink, elmenyeink.
Es igen, a szexualis eletunk is rendben van, koszonom kerdesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!