Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy feleség a férje háta mögött takarítónővel végezteti a házimunkát?
"BrigitteFitzgerald
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 14:19
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit gondoltok arról, ha egy feleség a férje háta mögött takarítónővel végezteti a házimunkát?
"1: Miért kell hazudnia? 2: Miért nem végzi el ő? Túl nagy a ház? Lustaság? Nem bírja mert van valami betegsége? 3: Mindketten dolgoznak? Ha igen,.."
Az üzenet szövege: Mindketten dolgoznak? Ha igen, akkor miért a feleségnek kellene csak takarítania
Mi az h mindketten?
egy nő dolga a takarítás!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Nem kell privátot írni. Köszi. Ja és nem a nő dolga a takarítás.
"Mi az h mindketten?
egy nő dolga a takarítás!!!!!!"
Igen, és ez az "egy nő" a takarítónő :)
:)
Én egyszer ezt már megcsináltam.
2 pici, apa dolgozott, költözködés utáni pakolódás kellős közepe.
Doboz,doboz hátán.
A gyerekek alvásidejében 3 órára segítséget hívtam.
Ketten pikk pakk rendet vágtunk.
Nem mondtam el neki utólag sem, mivel volt neki elég dolga az itthoni pakolódáson kívül is.
Örült a rendnek és kész.
Sos helyzet volt, mivel a picik nem rohangálhattak a dobozokon,én meg egyedül kevés lettem volna.
"Mi az h mindketten?
Csak én gondolom azt, hogy ha már ketten élünk egy háztartásban, akkor ketten is ápolgassuk az otthonunkat??!
"Mi az h mindketten?
Vannak még sötét fejek.
"Mi az h mindketten?
Ha már a régi korban élünk,akkor a pasi dolga meg az,hogy eltartsa a családot!
Az a véleményem, hogyha megteheti, hogy segtséget fogadjon, akkor tegye, én is megtenném, egy a hiba,hgy ezt miért kell titkolni.?
A kedves válaszadőról, aki szerint a nők dolga a takarítás nekem is megvan a véleményem
"Mi az h mindketten?
Sajnos még itt is vannak szellemi fogyatékosok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!