Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért csalhatja meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalhatja meg?

Figyelt kérdés
baráti párról van szó. Lassan 10 éve vannak együtt 1,5 éve házasok márciusban jön a baba, most mégis megtudtam hogy a férfi rendszeresen (havi szinten 1-2 alkalommal) megcsalja a feleségét. Feleség nem tudja. Miért csinálhatja állítólagszereti a feleségét... de mindig ugyan azzal a csajjal fekszik le... szerintetek?
2013. nov. 21. 11:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Megjavul, ha megszületik a gyerek? Akkor fog csak igazán menekülni.
2013. nov. 21. 14:11
 12/20 A kérdező kommentje:
igen én ez tudom, de ö nem látja be....Váltig álítja hogy szereti a feleségét....de az elmúlt 10 évben nem most csalta meg először...de azok csak egy éjszakás "kalandok" voltak most meg mindig vissza jár a lányhoz. Holott a lány nem kéri nem hivja..
2013. nov. 21. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:

te vagy a csaj, mi? :)

egy pasi nem szokott egy nőnek lelkizni...csak ha meg akarja dugni!

2013. nov. 21. 15:04
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem nem én vagyok a csaj... én csak a lelki szemetesláda vagyok....plusz jó barát a srácnak.
2013. nov. 21. 15:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nem bocsátanám meg, ha valaki falazna bárkinek a környezetemben és asszisztálna hogy engem becsapjon, tévedésben tartson!

Szerintem Te innentől bűntárs vagy.

2013. nov. 21. 18:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet h a lány terhessége közben jött rá a pasi hogy egyszerüen nem vonzodik a terhes nőhöz?és addig keres egy másikat?vagy miota csalja?

Lehet utána rendbejön az egész,de lehet hogy szülés után sem tud nőként nézni a feleségére...sajna saját tapasztalat,párom megmondta őszintén hogy képtelen UGY hozzámérni...megértem...(nem csalt meg,más miatt mentünk utána külön)

2013. nov. 23. 11:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Már terhesség ellőt is megcsalta. Már a 10 éves kapcsolat alatt voltak egy egy éjszakás kalandjai de mind csak egy éjszaka volt. A férj fogalmazása szerint -ez már sok amit csinál- de mégis csinálja mert jó és kell neki.
2013. nov. 24. 08:13
 18/20 anonim ***** válasza:
65%

az ilyen ember nem látja, hogy nem boldogságban él, hanem illúziókban csak. alacsony az igényszintje. jobb pasik elhagyják a nőt, egy valódi kapcsolatért. nem megalkudnak két oldalról is ráadásul.

ez tipikus, mint amikor a csövesnek már az is elég, hogy meleg helyen van, kit érdekel, hogy az egy kuka.

szóval szimplán igénytelen a "férfi".

2013. dec. 1. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért,mert egy jellemtelen,gyáva patkány,aki nem ismeri be önmagának sem,hogy valójában a szabad,független életformára vágyott volna mindig is.Eheylett keresett egy embert,aki biztos pont az életében,így kihasználhatja.Tőle megkapja a biztonságot és a kényelmet,a többi nőtől az izgalmat.Ez a csaj is csak addig fog kelleni neki,míg rá nem un.
2013. dec. 20. 16:40
 20/20 anonim ***** válasza:

"én csak a lelki szemetesláda vagyok....plusz jó barát a srácnak."

Ugyan már!

Te mint "jó barát"??

2013. dec. 20. 17:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!