Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez a viselkedés csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a viselkedés csak nekem fura egy felnőtt férfitől?

Figyelt kérdés

A férjem külföldön dolgozik, és a drágának most nincs laptopja így nincs közöttünk csak telefonos kapcsolat.

Na és reggel 6 kor csörög a telefon, tudja hogy még alszom.

Rejtetten hív...nem szól bele, 2 perc után lerakja.

Ismét hív, suttog, nem szól bele lerakom megint hív akkor bele szól suttogva hogy szeretlek.

Ez annyira beteges, főleg hogy felnőtt.

Mondjuk jót nevettem rajta, de ilyen még nem volt.

Csak szerintem nem normális ez a viselkedés? Én még nem jártam így kicsit idegölő is volt kihívogat. Én persze felvettem, hadd menjen a perc és a pénze.Voltatok már így?26 éves a kedves.

2013. nov. 17. 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%

Ha te jót nevettél rajta akkor ezek szerint ismer annyira, hogy gondolta tetszeni fog.

Én már a 2. csörgésnél a büdös pitsába küldtem volna el a telefonálót hajnalban, aztán ha kiderült, hogy ki az akkor aztán kapott volna hideget meleget, de, hogy jót nem nevettem volna rajta az tuti.

2013. nov. 17. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
lehet feküdt mellette valaki, azért kellett suttognia:DD
2013. nov. 17. 12:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Erre való a kikapcsolás gomb vagy a némítás funkció.
2013. nov. 17. 12:42
 14/20 anonim ***** válasza:
letolsz a torkán egy partvist, legközelebb suttogni se fog
2013. nov. 17. 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez nekem bizarr lenne. Főleg amikor még alszom ás olyan stílusban, amitől enyhén horrofilmes érzetem lenne :D...
2013. nov. 17. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is fura. Biztos azt hiszi magáról, hogy most milyen menő, meg romantikus, közben meg tök nevetséges.:D
2013. nov. 17. 14:56
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem illik, sőt gazemberség valakinek a háta mögött gúnyolódni, kiröhögni alkalmilag összeröffent csoportban..

Remélem, kérdező ezt a kérdés-felelet játékot megmutatod a férjednek is? ha nem, ásd el magad, nagy iramban.

2013. nov. 17. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Hajnalban telefonon szívatni persze illik.
2013. nov. 17. 15:26
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Rémszarvas. Elvileg a férjéről van szó. Élete párjáról, akivel eggyé vált az ölelésben. 2a drágának most nincs laptopja""26 éves a kedves""annyira beteges, főleg hogy felnőtt"csak nekem fura egy felnőtt férfitől"

- ennyi maró gúny - ide nekünk vadidegeneknek???

A legnagyobb ellenségéről, egy idegenről sem beszél így az ember. Míg Ő kinn dolgozik, gürizik, hogy a "kedves hitvesének "legyen .. legyen ideje itt röhögtetni ki ezt a "fura" alakot.

2013. nov. 17. 15:37
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

azért vált vele eggyé mert azt hitte értelmes. erre itt hagyja házason és kimegy külföldre meghülyülni.

a főnökével is fülébe baromságot sugdosva poénkodik? mert akkor nem lesz nagy karrierje. ha meg nem akkor miért nem becsüli annyira a feleségét mint a főnöket?

2013. nov. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!