Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elnéznétek a férjeteknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elnéznétek a férjeteknek hogy nem szól hogy késni fog?

Figyelt kérdés
Családi összejövetelre készültem, kitakarítottam, idöre megföztem, a rokonsàg megérkezett, a férjem meg sehol! Nem tudtam mit tenni, egy ideig vártuk, és vendégül láttam a rokonokat, a férjem hívtam de nem vette fel. 3! óra mulva ért haza. Tovább kellett maradnia. Neki teljesen természetes az hogy nem szólt, most ö van besértödve rám amiért leszúrtam a viselkedése miatt. Ti elnéznétek ezt?
2013. nov. 17. 10:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nem, de szerencsére a férjem nem ekkora bunkó. :)

25N

2013. nov. 17. 19:37
 22/30 A kérdező kommentje:
Utolsò, majd kiderül, lehet ö másban bunkó, csak még nem tudod :-D :-D
2013. nov. 17. 20:09
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

nem nézitek a sulajmánt?

én tőle tanultam. kések, s ha az asszony vinnyog, akkor szurós szemekkel ránézek.

egyből kuss van

2013. nov. 17. 20:13
 24/30 anonim ***** válasza:
43%

19-es nem ismered a viccet? pasi lebukik szeretője van.

nő balhézik, erre a pasi:

oké akkor válunk. vagyonszerződés nem volt, tied a ruhád és mehetsz. a kocsit lakást, ékszereket stb, korábban vettem.

feleség kussban van.

erre megszólal a férj:

- ugye te láttad a Pista szeretőjét, milyen szép nő.

- a mienk szebb.

2013. nov. 17. 20:17
 25/30 anonim ***** válasza:
69%

Nem hiszem. Körültekintően választottam. De ha bajom is lenne vele, biztosan nem itt vitatnám meg, hanem vele.

Ha belegondolok meggondolatlanul fogalmaztam, hogy aki így jár el, és ennyire semmibe veszi a másikat, az bunkó. Itt inkább valószínű, hogy képtelenek vagytok kommunikálni, mint kiderül abból, hogy ezt sem tudtad vele megbeszélni...

25N

2013. nov. 17. 20:47
 26/30 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem mi nem tudunk kommunikálni hanem ö nem képes rá! A kettö nem ugyanaz! :-)
2013. nov. 17. 21:11
 27/30 Je Veux ***** válasza:

A helyzeten semmit sem változtat. Akkor rá kéne bírnod, hogy megbeszéljétek, de erre meg te nem vagy képes.

Egyébként bosszús lennék, haragudnék rá, hát még ha neki áll feljebb, de szerencsére a párom ilyet nem csinál.

2013. nov. 17. 22:04
 28/30 anonim ***** válasza:
majd fog
2013. nov. 18. 07:00
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem. A férjem mindig szólt, ha késett. Általánosságban.

Csak akkor nem tudott, amikor le volt tiltva a kártyája (és még nem volt új), így se hívni nem tudott, se én őt. És elaludt a vonaton....így 1 órát késett. Már sík ideg voltam hogy elütötte egy busz, vagy megtámadták meg minden...mikor hazajött és mondta mi volt, nem mérgelődtem.

Aztán volt olyan amikor hívtam 3x is, de nem vette fel. És azért nem vette fel mert nem hangosította fel a telefont és nem hallotta. Visszahívni meg nem tudott.

Akkor le is szúrtam rendesen, viszont beismerte hogy az ő hibája, és bocsánatot is kért. Tehát nem az volt, hogy még ő van felháborodva....az olyan embereket nem tudom elviselni, akik képtelenek beismerni ha hibáztak.

És a te férjed igen is hibázott...neked van igazad.

27/N

2013. nov. 18. 19:46
 30/30 anonim ***** válasza:
Nálunk az a szabály, hogy átlag szerdán is telefonál, ha nem indul el legkésőbb 6-kor. NYilván én is szólok, ha valamit másként csinálok, mint szoktam. Senkinek nem hiányzik, hogy aggódjon a másik miatt, él-e még, balesete volt? Főleg ha fel sem veszi. Persze olyan lehet, hogy beletemetkezik valamibe, de akkor is le szoktam cseszni, hogy másra hozza a szívbajt.
2013. nov. 19. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!