Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek a férjeteknek hogy nem szól hogy késni fog?
nálunk nem volt családi összejövetel, de az exem ugyvolt hogy átjön hozzám, 2kor, csörget majd ha elindult... eleve 3kor csörgetett és este 11ko ért ide (az amugy gyalog is félóra uton) a telefont meg nem vette fel, engem meg a szívbaj kerülgetett... persze jött a magyarázkodás, hoogy ide kellett menni oda kellett menni jöttek a rokonok blablabla, de jól le csesztem, hogy miért nem lehet szólni...
szóval engem az se érdekelne, hogy a haverokkal ment sörözni miközben családi összejövetel van, csak legalább egy smst küldjön...
Én biztos haragudnék. Ha valahova időre ígérkezek, akkor illik legalább minimális késéssel odaérni, de lehetőleg inkább pontosan. Ha több órát késni fogok, akkor meg a minimum, hogy felhívom a másikat, elnézést kérek, megmondom, hogy közbejött valami nagyon fontos, előreláthatólag ennyit és ennyit fogok késni.
Ez alapvető intelligencia kérdése nemcsak a párunkkal, hanem általában az emberekkel szemben.
Az, hogy még csak fel sem vette a telefont, a bunkóság teteje.
Helyzettől függ. Ebben az esetben megsértődtem volna, mert ennyi késés már baromi sok, nem volt ezek szerint lemerülve a telefonja, és összejövetel is volt. Azt nem bírom, ha vki ennyire nincs tekintettel másra.
De ha mondjuk a telefon lemerül vagy lerobban a busz vagy vki feltartotta, és nem nagyon sokat késik, és nem fontos dolog miatt várok rá, akkor annyira nem vagyok kiakadva.
Dühös lennék. Ha fél órát késik, hát nem bánom, de ha egyszer vendégeket vártok, akkor az a minimum, hogy késés esetén odaszól.
A párom hétköznap is szokott szólni, ha késik 1 óránál többet a szokásos hazaérkezéshez képest, de ha néha nem teszi nem bánom. Nem volt megbeszélve semmi fontos, így alakult.
Viszont ha program van, akkor a fél órás késésről is szól.
Off: 12-es! Ez is jó kis "magyar mentalitás" (vagyis inkább bunkó emberi magatartás), hogy ha rosszabb példát hozol fel egy negatív viselkedésre, akkor mentesítve vagy alóla. Akit megvernek, az pedig maradjon csendben, mert még él, mi? Nagyon kedves, jófej ember lehetsz...
Kezdetben én mindent eltűrtem a páromnak, a késés mindig be volt kalkulálva, meg is tette, sose szólt. Én mindig mosolyogtam, mindig szépen vártam haza. Sok vendégségbe csak a vendégekkel együtt vagy utánuk érkezett, én mindent elkészítettem, szívélyesen fogadtam az ő üzlettársait, barátait, rokonait. Már bánom! Ez a tiszteletlenség nagyfokú hiánya a részéről. Meg is gyűlöltem magamat, hogy ennyire birka voltam...
Rémszarvas:DDD Te nullára hajtasz? Segítettem, lepontoztalak!:DDD
Nekem akkor késett mindig a voút párom, amikor sz@rba se vett és amikor szólni merészeltem neki, akkor én voltam a szemétláda, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!