Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Nekem ez nagyon rosszul esett, tudom értünk dolgozik. De már szinte nem is látjuk.
A férjem több műszakos műszak rendben dolgozik, 12 órázik és a legtöbbször a szombatokat is bevállalja.
Ha nem túlórázik 90 ezret kap, ha 12-zik egy héten egyszer és a hónapban minden szombaton megy, akkor 104 ezret kap készhez. Nehéz fizikai munkát végez és ha haza jön csak alszik.
14 ezer forint miatt nincs házas életünk, már 2 hónapja nem voltunk együtt. Nem járunk sehová el, mert ő fáradt. Nem csinálunk közösen semmit. Megéri? Hajtja a pénz pedig meg sem fizetik. Esik össze annyira fáradt. Megéri? A szívem szakad meg, mert nagyon szeretem, de szinte már nem is látom. Úgy volt hogy holnap együtt leszünk csinálunk valamit, mert még a házassági évfordulónkat sem ünnepeltük meg, ami a nyár végén volt, mert ugye dolgozott. És erre közli, hogy holnap is megy dolgozni. Ennyire nem vagyunk rászorulva a pénzre. Nagyon rosszul esett. Én végtelenül türelmes vagyok, de azért 2 hónapja nem bújtunk össze, a házassági évfordulónkon még csak kettesben sem tölthettük itthon. Vagy még is én vagyok a rossz? Még megértőbbnek kellene lennem?
Á nem, nem akarom olyanra kényszeríteni amit nem szeretne.
Persze én is gondoltam már rá, hogy nem akar itthon lenni.
Egyik este várd meg a hálóban fürdés után, óvatosan húzd le a nadrágját, és hajrá!. Köpülj, szépen, óvatosan, eleinte ne nyelvelj. Nézz a szemébe annak a szerencsés mamlasznak, és kérdezgess olyanokat, hogy szeretnéd, hogy megpusziljam? Hadd könyörögjön, esdekeljen csak, nézzen vissza tág pupillával! Na és aztán, mikor már kellően kész van a férjed, hajrá lányok, ajkaljatok! Cuppogj a hímtagon, rúdtáncolj a száddal, közben pedig a kezezést el ne hagyd. Táncolj a nyelveddel, csámcsogj, hadd érezze, milyen jólesik neked is. A cuppogás ugyanis pontosan olyan fontos hozzátartozója az efféle szaftos együttléteknek, mint a konyhában a gőz, étvágygerjesztő dolog! Amikor már azt látod, hogy hoppá, ömlés van emberek, hozza valaki a csillét, no, akkor lassíts picit. Bizonyos mozdulatok, teszem azt a hímtag alsó részére mért apró marokra szorítás még az utolsó pillanatban is megmentheti a helyzetet. Ha meg nem, hát jöjjön, aminek jönnie kell. Aztán pedig nyelv le.
Amíg ott liheg az ágyon, közöld vele, hogy szombaton nem megy dolgozni. És pont.
Utolsó jót nevettem rajtad! :D Az én férjemnél tuti bejönne!
Az én férjem is rengeteget dolgozik,aztalos, melóba aztán itthon folytatja van hogy 9-ig. De őt legalább megfizetik. Nem akarok összegeket irni, de most komolyan a 21. században 14000 forintot kap 4 szombatra + túlórára MO-on?? Komolyan mint a rabszolgatartó társadalomban! Morbid amit az utolsó irt,de komolyan bevethetnél egy kis női praktikát, amivel rávennéd hogy ne dolgozzon ennyit azért a sz.ros pár forintért. Nehéz fizikai munka ráadásul, nem ér annyit az egészsége! Főleg ha rá sem vagytok szorulva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!