Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok? Nekem ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Nekem ez nagyon rosszul esett, tudom értünk dolgozik. De már szinte nem is látjuk.

Figyelt kérdés

A férjem több műszakos műszak rendben dolgozik, 12 órázik és a legtöbbször a szombatokat is bevállalja.

Ha nem túlórázik 90 ezret kap, ha 12-zik egy héten egyszer és a hónapban minden szombaton megy, akkor 104 ezret kap készhez. Nehéz fizikai munkát végez és ha haza jön csak alszik.

14 ezer forint miatt nincs házas életünk, már 2 hónapja nem voltunk együtt. Nem járunk sehová el, mert ő fáradt. Nem csinálunk közösen semmit. Megéri? Hajtja a pénz pedig meg sem fizetik. Esik össze annyira fáradt. Megéri? A szívem szakad meg, mert nagyon szeretem, de szinte már nem is látom. Úgy volt hogy holnap együtt leszünk csinálunk valamit, mert még a házassági évfordulónkat sem ünnepeltük meg, ami a nyár végén volt, mert ugye dolgozott. És erre közli, hogy holnap is megy dolgozni. Ennyire nem vagyunk rászorulva a pénzre. Nagyon rosszul esett. Én végtelenül türelmes vagyok, de azért 2 hónapja nem bújtunk össze, a házassági évfordulónkon még csak kettesben sem tölthettük itthon. Vagy még is én vagyok a rossz? Még megértőbbnek kellene lennem?

2013. nov. 15. 10:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Tudom ezzel nem segítek, de nálunk is ez a helyzet. :( Teljesen kivagyok, a férjem az szinte hulla, elmegy reggel 10 dolgozni és hazajön jobb esetben hajnal 2 órakor... sajnos ez már nem az első eset. 1 évvel ezelőtt is így volt, utána szerencsére beállt egy jó műszak és ő is fittebb, kipihentebb volt, most 1 hónappal ezelőtt kezdődött újra. Nem tudom meddig bírja ő is. :(

Sajnos nálunk nem lehetséges, hogy ott hagyja a munkahelyet mert én jelenleg munkanélküli vagyok. Így szükségünk van a pénzre, de milyen áron? A férjem egészsége árán?

Nem tudom, te dolgozol-e vagy, hogy hányan vagytok, de ha nem vet meg az a 14 ezer Ft akkor én azt mondanám a páromnak, hogy hagyja a túlórát mert ez az ő egészségét is tönkreteszi!

Sok sikert!

2013. nov. 15. 11:35
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Dolgozok én is, ma délutànra megyek. 2 családi, hitelmentes házunk van. Az egyik ki van adva, a másikban élünk. Nincs hitelünk. Nincs kisbaba, egy gyerek van. Mostanában nyaggat egy babával, de így nem megy.

Nem szoktam neki esni vagy nyafogni. Inkább csendben tűrök, néha ha annyira fáj, akkor megkönnyezem. Ha kérdezi mi baj, elmondom neki mi bánt. Ő nem válaszol rá, annyiban hagyjuk és minden megy tovább.

2013. nov. 15. 11:59
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
Nem értem miért vag egy olyan kapcsolatban amiben nem vagy boldog. Ha nem tudjátok megbeszélni, csak az értékes időt veszitek el egymástól.. Sajna
2013. nov. 15. 12:01
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az mondjuk más, ha az albérletből is jön be pénz, családi házból gondolom szép kis összeg.

Ha tényleg nem szorultok rá a pénzre akkor beszélj vele erről, mert erre rámehet a házasságotok. Mindenféle nyavalygás nélkül egyszerűen magyarázd el neki, hogy neked 14.000 ft-nál jóval többet ér, ha egymásra is akad időtök.

2013. nov. 15. 12:05
 15/23 A kérdező kommentje:

Szeretem. Nagyon szeretem őt, ezért vagyok vele.

10 éve vagyunk együtt, színházban egyszer sem, moziba 2szer voltunk, a Da Vinci kódot és az Avatárt néztük. Hát nem most volt. Nyaralni a kapcsolatunk elején 2 alkalommal voltunk, 7 éve sehol. Szórakozás más formáját nem is ismerjük. De nem is igénylem csak annyit szeretnék hogy alkalmanként összebújjunk, kettesben legyünk.

Tudom hogy nem tudjátok megoldani a gondom. Nem is várom el. De néha jó kiönteni a szívem valakinek.

2013. nov. 15. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
De ez így fura. Mert ezek szerint abszolút nincs szükség erre a nagy hajtásra. Neki ez jó? Tényleg nem értem...
2013. nov. 15. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:
kicsit olyan, mintha tudatosan menekülne a férjed...
2013. nov. 15. 13:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján, nem valószínű hogy azért a 14 ezer forintért ennyire munkamániás.

Lehet hogy ő alapjáraton ilyen. Nem tud munka nélkül meglenni. De az is lehet hogy valami miatt/valamiért a munkába menekül. Ezen nem gondolkodtál még? Hogy lehet valami oka van hogy soha nincs otthon, és inkább dolgozik. Mert konkrétan ahogy írtad nem az éhenhalástól ment meg az a 14 ezer forint.

Csak meg kéne beszélnetek. Nem akarlak sem elkeseríteni, sem lelombozni, de lehet hogy valami nincs rendben nálatok/nála. Ezért a munkába temetkezik.

Keresztapám ugyanezt csinálja. Hétfőtől vasárnapig, reggel 5-től este 8-ig dolgozik. Ő vállalkozó. Nincsenek rászorulva hogy ennyit dolgozzon. Ő a munkába menekül az élettársa elől, de otthagyni nem hagyja ott. Hosszú történet, családi mizéria. A lényeg hogy ő is a munkába menekül. Nem lehet hogy nálatok is hasonló áll fenn?

Ezt vele kellene mindenképpen megbeszélned.

2013. nov. 15. 13:11
 19/23 anonim ***** válasza:

Amit leírtál abból kifolyólag tényleg nincs rá szükségetek arra a 14 ezer Ft-ra. Ezt kellene a párodnak is megérteni, hogy az a pénz nélkül is megvagytok és fontosabb lenne ha otthon lenne veletek ez idő alatt!

Amíg nem oldjátok meg szerintem ne menj bele a 2. babába mert így még rosszabb lesz, még több teher fog rád nehezedni és előbb utóbb ezt megunod és lépsz még ha szereted is!

2013. nov. 15. 13:43
 20/23 anonim ***** válasza:

pl az én férjem sem nyaralni de én idén kijelentettem hogy megyünk nem érdekel mi a kifogás.

Nálatok ez nem működik? Én ha nagyon szeretnék valamit akkor a férjem belemegy ha nem is jön be az ötlet. te nem tudsz egy kicsit " erőszakosabb" lenni. És ha jól sikerül a dolog akkor mondogatni hogy milyen jó hogy elmentünk milyen jól érezted magad stb.. Mert szerintem ha szeretünk valakit akkor csak teszünk valamit a másikért nem, ha nekünk nem is tetszik.

2013. nov. 15. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!