Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Asszonyok! Szoktatok büfizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonyok! Szoktatok büfizni, vagy pukizni a férjetek jelenlétében?

Figyelt kérdés
Én régen egyik fiúm előtt se csináltam, megadtam a tiszteletet. De miután a férjem se szégyenlősködik, én miért tegyem???
2013. nov. 14. 12:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%

18-as vagyok

Epegörcs miatt sokat hánytam, mégis képes voltam egyedül elintézni a fürdőben...

2013. nov. 14. 17:47
 22/25 anonim ***** válasza:
76%

Ugyanazért nem pukizok az orra alá, amiért nem túrom az orromat, nem nyomkodok pattanást közösségben.

Nem pisilek előtte, nem végzem a nagybdolgomat sem(mnem is vagyok rá képes), nem cserélek tampont...

De ha ha vletlen kicsúszna, akkor sem süllyednek el, vagy ha kénytelen volnék előtte tampontcserélni... Nagydolog beszorul, ha tudom,mgy valaki a közeben van, pedig 10 évet voltam kolis.

2013. nov. 14. 18:20
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy jön ide a hányás, hasmenés. Nem egymásnak fogjuk tartani a hánytálat, és nem f*sunk magunk alá az ágyba. Be lehet menni a wc-be, és elintézni ott. Nem kell egymást nézni közben. Szerintem 10 éves korom óta még anyám se látott hányni, miért kéne a pasimnak? Bár mióta együtt vagyunk még sose kaptam el ilyen vírust, de emlékszem, hogy amikor legutóbb volt ilyen bajom, akkor is elintéztem egyedül, a szüleimet nem is engedtem a közelembe, hogy ők ne kapják el. Illetve mindig elértem a wc-re. Elhiszem, hogy egy 5 éves kisgyereknek mellé kell tenni a tálat, hogy ha jön valami, abba csinálja, de egy felnőtt embernél szerintem már nincs ilyen gond, hogy összehányja az egész lakást.
2013. nov. 14. 19:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy jött ide a hányás, hasmenés? Azt egyedül eltudja végezni az ember, minek kell ott lennie a párjának? Pff

Tavaly párommal egyszerre kaptunk egy hasmenéses hányós vírust, egymásnak adtuk át a kilincset nem kellett, hogy a másik ott üljön mellettünk!

2013. nov. 14. 19:15
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Szánt szándékkal nem fingunk egymás orra alá, ilyenkor wc. De ha kicsúszik, akkor kicsúszik. Nem gond. pl A férjem is meg én is fingunk alvás közben. Ezt senki se tudja visszatartani...

Büfi az megy simán. Ő még rá is játszik azzal hogy azt mondja miközben kijön hogy böööfff:) jót röhögünk és ennyi. Az elején még bocsánatot kért a büfiért, de én mondtam neki hogy nem kell, nincs gond, csak egészen nyugodtan. Az ember legalább otthon legyen kényelmes.

Szeretem a kapcsolatunk ezen részét. Nem kell feszengeni a másik előtt. Nagyon jó:)

27/N

2013. nov. 15. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!