Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok! Szoktatok büfizni, vagy pukizni a férjetek jelenlétében?
18-as vagyok
Epegörcs miatt sokat hánytam, mégis képes voltam egyedül elintézni a fürdőben...
Ugyanazért nem pukizok az orra alá, amiért nem túrom az orromat, nem nyomkodok pattanást közösségben.
Nem pisilek előtte, nem végzem a nagybdolgomat sem(mnem is vagyok rá képes), nem cserélek tampont...
De ha ha vletlen kicsúszna, akkor sem süllyednek el, vagy ha kénytelen volnék előtte tampontcserélni... Nagydolog beszorul, ha tudom,mgy valaki a közeben van, pedig 10 évet voltam kolis.
Nem értem, hogy jött ide a hányás, hasmenés? Azt egyedül eltudja végezni az ember, minek kell ott lennie a párjának? Pff
Tavaly párommal egyszerre kaptunk egy hasmenéses hányós vírust, egymásnak adtuk át a kilincset nem kellett, hogy a másik ott üljön mellettünk!
Szánt szándékkal nem fingunk egymás orra alá, ilyenkor wc. De ha kicsúszik, akkor kicsúszik. Nem gond. pl A férjem is meg én is fingunk alvás közben. Ezt senki se tudja visszatartani...
Büfi az megy simán. Ő még rá is játszik azzal hogy azt mondja miközben kijön hogy böööfff:) jót röhögünk és ennyi. Az elején még bocsánatot kért a büfiért, de én mondtam neki hogy nem kell, nincs gond, csak egészen nyugodtan. Az ember legalább otthon legyen kényelmes.
Szeretem a kapcsolatunk ezen részét. Nem kell feszengeni a másik előtt. Nagyon jó:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!