Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Asszonyok! Szoktatok büfizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonyok! Szoktatok büfizni, vagy pukizni a férjetek jelenlétében?

Figyelt kérdés
Én régen egyik fiúm előtt se csináltam, megadtam a tiszteletet. De miután a férjem se szégyenlősködik, én miért tegyem???
2013. nov. 14. 12:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

Én nem csinálok belőle problémát, nem beleböfögök az arcába, meg nem odapukizok neki jó hangosan, hanem ha kell diszkréten kiengedem (általában észre se veszi... ez biztos mert ha olyat ettem és szaga van akkor már takargatja az orrát. Na AKKOR intézem kint).

Viszont őt a puki feszélyezi, neki senki előtt sem megy. Minden ember más, ha ő elfogad így, engem sem zavar hogy ő nem engedi el magát ennyire a jelenlétemben. Büfögni bezzeg nem szégyell, jó hangosan :D

Ez van! Legjobb barátok is vagyunk, ő a társam, ennél cifrábbakat is fog látni ha velem marad örökre :)

2013. nov. 14. 13:04
 12/25 anonim ***** válasza:
58%

Büfizni persze, pukizni nem szoktunk egymás előtt, főleg akkor nem ha olyat ettünk és kellemetlen szaga lenne. Max egy halk szellentés. Ha véletlen hangosra sikeredik nála akkor mindig megjegyzi "de sok galamb van bent" :D

Férjem szokott néha malacosan büfizni, úgy igazán hangosan akkor mindig tök édesen mondja, hogy "bocsi" :)

2013. nov. 14. 13:23
 13/25 anonim ***** válasza:
52%

Igen. Nyilván nem direkt és nem az orra alá...de ha kel, akkor kell..és nem fogok mondjuk egy tányér bableves után, adott esetben 10 percenként rohanni a wc-re pukizni egyet.

Hála égnek ez egy cseppet sem zavarja a férjemet. :)

2013. nov. 14. 13:31
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Büfögni soha nem szoktam, ha egyedül vagyok se. Valamiért genetikailag/fizikailag/bárhogy nálam ez lehetetlenség, csecsemő koromban sikerült utoljára, azóta soha, ingert sem szoktam érezni, nem is tudom, milyen érzés lehet. Szóval értelemszerűen ezt nem szoktam. Pukizni sem. Egy nap összesen max. 5-10 alkalommal kell, általában ez a nagyvécézést előzi meg, így olyankor kimegyek a mellékhelyiségbe, és elintézem ott. A férjem szintén nem csinálja előttem, aminek nagyon örülök, mert én mindig rosszul voltam attól, ha pl. filmekben láttam, hogy ebből poént csinálnak. Maximum egy gyereknél vicces még, de amint tudja kontrollálni saját magát, onnantól kezdve számomra undorító. Tudom, hogy szükséglet, meg panaszokat okozhat a visszatartás, de senki ne mondja nekem, hogy nem lehet néhány méterrel arrébbhúzódni, és nem közvetlen a körülöttünk lévő emberek arcába fingani...
2013. nov. 14. 13:33
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
Igen, persze. Sok minden mást is. Egyetlen kivétel a kaki, mert az olyan bensőséges dolog, intim viszony köztem és a székletem között. Harmadik személy nem kívánatos olyankor. Ezzel ős is így van... :-D
2013. nov. 14. 14:11
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

Böfögni nem tudok (:(:(:(:(:( gondom is van belőle)

Pukizni sem szándékosan, férjem sem teszi.

Nálunk sosem volt szokás, mrmint a szüleimnél sem, gyerekkent is rászoktattak, hgy menjünk ki. A szobából, ahol vannak, vagy a wcre.

Férjeméknél sem volt szokás.

A böfögéssel nincsen bajom, nem tartom gusztustalannak sem...

2013. nov. 14. 15:30
 17/25 anonim ***** válasza:
41%

szerintem sokkal gázabb kirohangálni a wcre mindig emiatt...

mi simán csinálunk mindent egymást előtt, ha valami büdösre sikeredik akkor együtt röhögünk hogy fúúúj de büdi vagy valami :D senki nem sértődik meg, persze ne fingjon rám, de semmi bajom nem lesz ha az ágy másik végében kiereszti.. nem is értem ez hogy lehet másoknál probléma. :D

2013. nov. 14. 16:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs epehólyagom és nagyon sokszor felpuffadok, de még így sem pukizok előtte. Mernék, volt, hogy véletlen kijött, de direktbe nem..:)

Büfizni nem szoktam soha, tehát abból nincs gond..:)

2013. nov. 14. 16:42
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Látom előszeretettel pontozzák lefele azokat akik nem a párjuk orra alá pukizva teszi közzé, hogy mit evett...
2013. nov. 14. 16:58
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
És ha rosszul lesztek és hányni fog valamelyikőtök, akkor mi lesz?
2013. nov. 14. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!