Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házassági évfordulón ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házassági évfordulón ha szabin vagytok kikapcsoljatok a telotok v. Jogos elvárás hogy ne vegye fel?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 10:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapcsoljuk ki, sőt...ha szól, még fel is vesszük. Abba a pár percbe nem hiszem, hogy bele lehet halni.......
2013. nov. 12. 12:38
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
Hàzi telefonom nincs, a mobil meg mindig ki van kapcsolva. Ha otthon vagyok, akkor az a pihenöidöm. Munkahelyen hivjanak. Olyan fontos meg nem vagyok, hogy azt várjam, mikor csörõg a cell. Otthon a férjemmel személyesen beszélek. Müködik a házasságunk.
2013. nov. 12. 13:10
 23/31 anonim ***** válasza:
57%
Két telefonom van: egyik privát, másik céges. Utóbbin hívnak ügyfelek, munkatársak. Azt kikapcsolom hétvégén is.
2013. nov. 12. 13:13
 24/31 A kérdező kommentje:
Csaladsegitőben dolgozik éhbérért azt vezeti
2013. nov. 12. 14:58
 25/31 anonim ***** válasza:

A családsegítőnél is előfordulhat, hogy S.O.S eset áll elő.

Ha nem bírod ezt az életmódot, akkor nem illetek össze.

2013. nov. 12. 15:07
 26/31 anonim ***** válasza:
nem, nem
2013. nov. 12. 16:53
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem kapcsolom, sőt nem is tehetem. Párom sem. Mondjuk neki többe csörög a telefonja, mint nekem, mert általában az én munkám olyan természetű, hogy megvár, de ha nem, akkor meg nagyon nem ár egy percet sem. Páromé sosem vár. Volt már, hogy hajnal egykor hívták.
2013. nov. 12. 17:25
 28/31 anonim ***** válasza:
Sajnos ha az ember dolgozik, akkor felelősséggel tartozik a munkája iránt, és lehet, hogy a szabadságán is keresik... és az is lehet, hogy nagyon fontos dologban. Kikapcsolni meg a legnagyobb baromság, mert lehet, hogy közeli rokon keres vagy a rendőrség. Nálunk apukámnak a mobilja mindig be van kapcsolva, mindig felveszi, legfeljebb, ha szabin van, akkor megmondja, hogy nem megy be, ha meg telefonon is tud segíteni gyorsan, akkor miért ne, aztán ennyi. Ez összesen 2 perc, ennyit kibír még az évforduló is, nem kéne úgy kezelni, mintha az angol herceg esküvője lenne.
2013. nov. 13. 11:40
 29/31 A kérdező kommentje:
És ha elutaztunk volna??külföldre v. Akármi akkor se tudnának elérni
2013. nov. 13. 11:46
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön nincs térerő????
2013. nov. 13. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!