Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági évfordulón ha szabin vagytok kikapcsoljatok a telotok v. Jogos elvárás hogy ne vegye fel?
Nézd, ha így áll a dolog, akkor előre meg kellett volna mondani, hogy aznap ne hívják, mert nem fogja tudni felvenni. És hát van a telefonnak kijelzője, ahol lehet látni, ki keresi. Ha látja, hogy a munkahely, és tudja, hogy ő szólt, hogy ne keressék, akkor nem kell felvenni. De bárki telefonálhat, mindegyik hívás lehet akár a közös életetek szempontjából is fontos, nem gondolom, hogy ez áthidalhatatlan probléma.
És nagyon úgy sejtem, itt nem egy egyszerű hívásról van szó. Ne légy hisztis feleség, hanem kérdezd meg, miért érezte mégis úgy, hogy a szabi ellenére be kellett mennie. A sértődés nem ad jó tanácsot.
Nem csörög egfolytában a telefonunk sosem...(szerencsére)
Ilyen szempontból az évforduló is ugyanolyan, nap mint a többi.
Ha olyan programon vagyunk amúg is lenémítjuk, nem vesszük fel....(pl vacsora..stb)
De a nap többi részen simán telefonálhat...ha munkahelyről keresik a páromat, akkor úgyis fontos, csak úgy nem hivogatják....
De ha az lenne hogy egyfolytában csörög neki, akkor jogos elvárás, hogy csak a főnökének vegye felha van, mint édesapám, egy szimpla szabadnapon legalább 1,5 őrát telefonál, ha nem többet...(mivel ő főnök)
Ha valami van, akkro édesanya rácsap az asztalra, és akkor apu nem telefonál tovább (bár majd megeszi a fene, hogy minden rendben megy-e, de igazat ad anyunak...
Mondom, nálunk nincs ilyen gond, én van hogy nem is viszek telefont, aztán senkinek nem tűnik fel 3 napig...
Utálok telefonálni, csakmakkor teszem ha muszaj, nem ott élek társadalmi életet, a munkahelyemről sem keresnek, ha igen akkor za úgyis szívás, jobb ha épp nem érnek el(plusz meló):P
Ezt írtad: "A legnagyobb baj hogy tudom hogy direkt telefonalt a rib... K...a"
Ez inkább féltékenységnek hangzik a szádból. Nem tudom, mi párod foglalkozása. Nálunk sem én, sem párom nem engedheti meg, hogy kikapcsoljuk a mobilunk. Bármikor hívhatnak, ez a munkánkkal jár.
Nem ezen az egy napon fog múlni a házasságotok boldogsága. Majd nemsokára visszajön a munkából. Addig lepd meg valami finomsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!