Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házassági évfordulón ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házassági évfordulón ha szabin vagytok kikapcsoljatok a telotok v. Jogos elvárás hogy ne vegye fel?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 10:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
Miért ne vehetné fel? Nem az esküvőról van szó.
2013. nov. 12. 10:53
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
Én nem kapcsolom ki és fel is veszem, ha közeli rokon, vagy barát keres, mert bármi történhet, lehet, hogy tényleg nagyon fontos ügyben keresnek. Maximum nem beszélek sokáig, ha épp az évfordulónkat ünnepeljük. Ugyanígy a férjemtől sem várom el, hogy kikapcsolja a telefonját.
2013. nov. 12. 10:54
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, ki hívja. Az én férjem pl. folyamatosan ügyeletben van, senkit se érdekel, hogy karácsony vagy, évforduló, vagy szülinap.
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Isten éltessen minden ünneplőt, de attól még az élet nem áll meg, és senki nem vonhatja ki magát a valóságból. Ha csörög, nézze meg, ki az, és ha úgy gondolja, vegye fel azt a telefont.
 5/31 anonim ***** válasza:
93%
*van
2013. nov. 12. 10:55
 6/31 anonim ***** válasza:
20%

Mi még vasárnap is.

Az az egyetlen nap,amikor kettesben otthon vagyunk,akkor ne zargasson senki hülyeséggel (anyós lenne képes reggel 7kor telefonálni valami semmiségért).

mobilok,vezetékes kikapcsolva,irják le emailben.

Ha meg baj van,mentőt hivjanak,ne minket,ugy vagyok vele.

Évforduló ugyanez,olyankor elutazunk,telefon max akkor van bekapcsolva,ha gps kell.

Hétköznap este 8kor szintén kikapcsolunk minden telefont.

Párom akadékoskodott eleinte,de miután az anyja kétszer is szex közben zavart meg minket,azóta nincs ellenvetése.

7/31 anonim ***** válasza:
93%

Mit kellene csinálnia? 0-24 órig fogja a kezed és nézzen mélyen a szemedbe, és suttogjon szép szavakat?

Budira elmehet?

8/31 A kérdező kommentje:
Én kikapcsoltam ő nem s hívtak munkaügyben ami ráert volna de menjen be. A k..,a anyjukat és ha nem veszi fel nem tudtak volna elérni és semmi nem lenne mert szabin van! És mondhatta volna masnap hogy elutazott v. Uszodaba vol stb. A legnagyobb baj hogy tudom hogy direkt telefonalt a rib... K...a
2013. nov. 12. 10:57
 9/31 anonim ***** válasza:
69%
Én egyszerű hétvégeken is kikapcsolom, különben úgysem tudom megállni, hogy ne vegyem fel, vagy ha nem veszem fel, azzal idegesítenek, hogy többször felhívnak. Ünnep és hétvége mindenkinek jár! Mi már sokat tapasztaltunk ebből, sok hétvégénket, privát családi bulikat b*sztak el az ügyfeleim, és a férjem nem tolerálta. Sőt, mostanában már este 7 után is kikapcsolom, mert vannak irtó pofátlan emberek.
2013. nov. 12. 10:57
 10/31 anonim ***** válasza:
95%

Mi sosem kapcsoljuk ki a telefont, de hétvégén, szabadnapon és hétköznap 5 óra után nem vettem fel a munkáltatónak amíg olyan helyen dolgoztam, ahol behívhattak volna, mivel nem vagyok köteles. Ha akar valamit el tud érni a megfelelő időben, de szombaton vagy ünnepnapon senkinek nem vagyok köteles elérhető lenni szerencsére.

Kikapcsolni viszont nem szeretem mert hívhat bárki más is fontos ügyben vagy vészhelyzet esetén.

2013. nov. 12. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!