Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági évfordulón ha szabin vagytok kikapcsoljatok a telotok v. Jogos elvárás hogy ne vegye fel?
Mi még vasárnap is.
Az az egyetlen nap,amikor kettesben otthon vagyunk,akkor ne zargasson senki hülyeséggel (anyós lenne képes reggel 7kor telefonálni valami semmiségért).
mobilok,vezetékes kikapcsolva,irják le emailben.
Ha meg baj van,mentőt hivjanak,ne minket,ugy vagyok vele.
Évforduló ugyanez,olyankor elutazunk,telefon max akkor van bekapcsolva,ha gps kell.
Hétköznap este 8kor szintén kikapcsolunk minden telefont.
Párom akadékoskodott eleinte,de miután az anyja kétszer is szex közben zavart meg minket,azóta nincs ellenvetése.
Mit kellene csinálnia? 0-24 órig fogja a kezed és nézzen mélyen a szemedbe, és suttogjon szép szavakat?
Budira elmehet?
Mi sosem kapcsoljuk ki a telefont, de hétvégén, szabadnapon és hétköznap 5 óra után nem vettem fel a munkáltatónak amíg olyan helyen dolgoztam, ahol behívhattak volna, mivel nem vagyok köteles. Ha akar valamit el tud érni a megfelelő időben, de szombaton vagy ünnepnapon senkinek nem vagyok köteles elérhető lenni szerencsére.
Kikapcsolni viszont nem szeretem mert hívhat bárki más is fontos ügyben vagy vészhelyzet esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!