Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem más nőket néz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem más nőket néz?

Figyelt kérdés

Babát várunk. A helyzet az, hogy mostanában nem alszom túl jól, így estefelé mikor megjön a munkából már hulla fáradt vagyok. Keveset foglalkozunk egymással, lelki-testi téren, de valahogy a helyzet se adta magát. Inkább a babaprojekt körül forog a téma.

Azonban azt vettem észre, hogy közösségi oldalakon sportoló, alig felöltözött vagy gyakran ruhátlan csajokat néz. Egyik nap lájkolt is egy ilyen oldalt. Nekem ez olyan kellemetlen... és kicsit bánt is...

2013. nov. 11. 18:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
24%

Más nőket néz....?! És akkor mivan??

Nem csal meg, és ezért tegyél is!

Add meg neki azt amit vár, ne legyél elhízott kismama/feleség/ anya/ tegyél érte hogy jól nézzél ki.

Ezért tenni kell, de hidd el megéri!

További szép babavárást

2013. nov. 11. 20:03
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

"és ne legyél fáradt"

Aztaqrva, a mai naptól alvásra sincs senkinek szüksége, hisz egyszerű döntés kérdése a fáradtság.

2013. nov. 11. 22:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok terhes, mégis más nőket (is) megnéz a párom. Szerintem erre egyetlen gyógymód a herélés lenne, de akkor az egész értelmét veszti :D
2013. nov. 12. 17:56
 24/24 anonim ***** válasza:
csak az egyik heréjét szed ki s utána közöld vele: egy dobásod van még
2013. nov. 12. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!