Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem más nőket néz?
Babát várunk. A helyzet az, hogy mostanában nem alszom túl jól, így estefelé mikor megjön a munkából már hulla fáradt vagyok. Keveset foglalkozunk egymással, lelki-testi téren, de valahogy a helyzet se adta magát. Inkább a babaprojekt körül forog a téma.
Azonban azt vettem észre, hogy közösségi oldalakon sportoló, alig felöltözött vagy gyakran ruhátlan csajokat néz. Egyik nap lájkolt is egy ilyen oldalt. Nekem ez olyan kellemetlen... és kicsit bánt is...
Végül is hűséget fogadott neked, nem vakságot.
Te nem vagy nagyon nő mellette, minden a gyerek körül forog.. Elfelejted hogy a férjednek ettől függetlenül vannak igényei, amit te szépen hanyagolsz is. Tegyél ellene. Legyél nő mellette. Sehol nincs leírva hogy egy terhes nő nem lehet vonzó vagy szexi a férjének..
egyet értek,tegyél róla,hogy rajtad kivül más nő ne érdekelje,csábitsd el néha,nem kell minden nap a csábitót játszanod,de azért néha néha
neked is jól fog esni,hogy veled törődik,neki is,hogy vele törődsz
Az is bánt, hogy nem mondja de tudom hogy kicsit irtózik a terhességtől. Ezért nem erőltettem magam rá. Ő meg nem nagyon próbálkozik. Régen se volt romantikus alkat, sőt...
De mostanság, az a szórakozás ha leül a laptop elé és filmet néz. Vagy csajokat... pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!